Bebegimicin- Ankara’da doğum paketlerinin güncel fiyatları hakkında bilgisi olan yazabilir mi? Şehir dışındayım ama doğumu ve son kontroller için özelde doğum paketlerin fiyatlarını öğrenmek istiyorum. Malum telefonda söylemiyorlar
Imasleeper Bebegimicin- lokman hekim hastanesi (etlikte) çok uygun fiyat veriyor diye biliyorum muane+doğum parası içinde. Kuzenimin eşi oraya gidiyor genelde de yakınlarım orda doğurdu eğer bende Ankarada doğursam ikinci tercih olarak oraya giderdim. Bide pursaklarda duru tıp var doktoru çok şeker bayıldım kadına cinsiyetimizi o söyledi. Koru hastanesin de doğum yaptırıyor sanırım bir paket yapıyor mu bilmiyorum ama yapmıyorsa da ilk tercihlerimden olurdu
Derya09 Bebegimicin- 4 ay önce eşimin arkadaşı oraya gitmiş paket yaptırmışlar. 70 bine ama detaylı ultrasona falan da para istemişler. Paket ama her şeyden para alıyorlarmış diye duyduk arkadaştan
Nurbesteee Bebegimicin- 2024 fiyatı 65 bindi şu an nerdeyse 2 katı artmış olmalı ben sormuştum birde sonradan para istiyolarmış tekrardan anlaştığın fiyatın üzerinde
Bebegimicin- Derya09 o zaman paket almak mantıklı olmaz herhalde, detaylı ultrason için ne kadar istemişler öğrenebilir misiniz rica etsem 🙏🏻
Derya09 Bebegimicin- taramalara falan da para istemişler onu da söyledi şimdi mesaj atmış arkadaşına 4 bin olduğunu söylemiş. Ki bu rakam paketin içindeymiş öyle dedi. Çok garip ama ya paket olupta her şeyden para almaları yazık valla
Bebegimicin- Derya09 öyle valla paket diye satmamaları lazım o zaman, çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
Derya09 Bebegimicin- ne demek rica ederim. Eğer olduki paket yaptırmak istediniz bi yerde her ayrıntıyı sorun şu şu ücrete dahil mi diye bi de size yazık olmasın. 🌸
gizemskakaksksk Bebegimicin- Ankara da yaşamıyorum yorumlara göz attım inanılmaz pahalı bu fiyatlar ne ? İskenderunda özel hastanede yapacagım dogumumu 30 bin tl , Şaşırmışlar büyük şehirler