Saas Kızlar yarın tam 6 haftalık oluyoruz biraz önce çok hafif açık kahverengi leke gördüm panik oldum sizce normal mi doktora gidicem ama içimi rahatlatmam lazım. Çok az geldi devamı yok çok şükür ama panik oldum
MRVESRV Saas yerlesme kanamasidir o, 4 5 haftalikken benimde olmustu 3 gun. Endiselenmene gerek yok, dusuk tarzi seylerde yogun ve pihtili kanamali agri da olur.
Briahll Saas canımmm korkma bende 5+1 de aynı şekilde geldi acile gittim progestan iğne başlandı 4 gün iğne kullandım sonrasında da fitile geçtim şuan 8+4 üm Bi sorun olmadı çok şükür. Doktora git ilaç başlar evde de bol bol dinlen iş falan yapma.
Daisyy000 Saas Yerleşme kanaması olabilir ama ne olur ne olmaz önlem amaçlı progestan verirler. Bende aynı şeyi yaşadım progestan verdiler ve uyuşmazlık ignesi yaptilar
Saas Melek_yavuz İnşallah öyledir canım o kadar korkuyorum kii. Hiç kanama ya da lekelenmem olmamıştı ilk defa oldu
Buket-izmir Bende de öyle oldu 6 haftalık pembemsi kahverengimsi akıntı az leke. Doktora gidiyorum şimdi
limonlucheesecakee Bende 10haftalikken yasamistm Progestan başladılar . Bazen olabiliyirmus kesede veya rahimde kanama alanı yoksa problem yoktur inşallah
Saas limonlucheesecakee Daha dün keseyi gördük kendi doktorum çok şükür tam beklediğim gibi her şey demişti şimdi bu olunca panikledim inşallah yoktur canım ya
Saas MRVESRV İnsallah canım yaa kendi doktorum bugün izinliymiş öbür doktorla telefonda konuştuk bir pedi doldurmuyorsa ve kırmızı değilse korkma dedi ama yine de görmem lazım
Saas Briahll Zaten çok az leke gördüm şu an çok şükür devamı yok. Dinlenmeye çalışıyorum ama iş yerinde ne yapıcam bilmiyorum yaa kolay izin alabileceğim bi yer de değil maleaef
Saas Daisyy000 Hastaneye gidiyorum bakalım ne diyecek ama devamı gelmedi çok az olmuştu inşallah hayırlısıyla alırım kucağıma yaa
Sngl25 Saas Yerleşme kanamasıdır. Bende de 6 haftalıkken oldu. Geçen hafta doktora gittim. Ultrasonlar kontrol etti kesede kanama yoktu bebek sağlıklıydı.. progestan yazdı şuan kullanıyorum. Daha da lekelenmem olmadı çok şükür
0409 Saas doktora git ama korkma çünkü ben ilk gebeliğinde son 2 aya kadar hep kahverengi lekelenme gördüm hep progestan kullandım