gzmgzm1 Elifeminask ben araştırma hastanesinde yaptım detaylıca bakıyorlar organlarına yaklaşık yarım Saat sürüyor ama siyah beyaz ekranda görünüyor resim vermediler
cansuuu__ Nesrnn şehir dışında da yaptırılabiliyor mu acaba bilginiz varmı yani perinatoloji bölümüne açıyorlar ya şehir dışı içinde geçerlimidir o
Elifeminask cansuuu__ evet yeşil alanın açıldığı zaman Türkiye genelinde herhangi bir şehirden birine perinatolojidrn randevu alabilirsin
Nesrnn cansuuu__ hastane olarak farklı hastane secenegı olabılıyor ana sehır dısı ıcın bılgım yok zaten benim detaylı için ayrı bır sıstemsel açılmadı bılgı verdı doktor haftayı soyledı Bn kendım araştırıp aldım
Elifeminask heyecanlibekleyis_ âmin canım çok teşekkür ederim inşallah sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Htcilbay Elifeminask ben adanada yaşıyorum. Özele gitmeme rağmen detaylı ultrasonu ilk hamilrligimdede şimdiki ikizlerimde de devlette yaptırdım. O kadar güzel baktılar ki neredeyse her cm ne bakıyorlar diyebilirim. Tabi her devlet aynımı bilemiyorum.
mavi407 Elifeminask yükleyeceği görüntüye bakacakmışım e-nabızdan, bir adet görüntü(bebiş fotosu) yüklenmiş ama bişey anlamadım
Htcilbay Elifeminask balcali hastanesi şimdi yuregir devlete taşındı sadece detaylı ultrason orda Bn ilk kızımı balcalida yaptirinca direk orayı istedim.
Tugba2803 Elifeminask Manisa merkez efendi devlet hastahanesi buradaki şehir hastahanesi çok kalabalık mecbur kalmadıkça gitmiyorum
Elifeminask ikibebekbiranne_ keske her devlet hastahanesi öyle ilgilesnse bazıları 7 dk bile bakmıyor mus.İlgili doktora denk gelmek lazım. bende mersinde yasıyorm randvu aldm ama bilmiyorm nasıl bakıyorlr bide 24. haftama denk gelıyor sanki geçmis gbi hissediyırm