Bebekmert Brgmde bu yataklar çok çabuk çöküyor. Ben kullanamadım hemen deforme oldu iyi yerden aldığım hald tabanlarında da çökme meydana geliyor boyasız olduğu için tahtası çabuk eğilme yaptı o yüzden gidip başka Montessori aldım ondan çok memnunum atayım isterseniz resmini
Brgmde Yeniden2 çatılı olan kaba evet ama kardeşimde var co kgüzel duruyo çatısızı hiç görmedim oyüzden korkıyorum cok alçak dururmu diye💘
Brgmde Böyle dekor yapacağım örü koruyucusunu alacağım ancak çatılımı alsam çatısızmı bilemedim? Çatılı sanki kamp malzemesi gibi duruyor gibi geldi aslnda çatısız şık gözkyü gözüme ama budefa çatısızda cok alçak durur givi hissettim çatılı hoşuma gitti🤣
Brgmde Bebekmert aşkım benim kardeşm trenduoldan aldı 7 yıldır kullanıyor cocuğuyla kendi yatıyor ikisi birlikte uyuyor aynı siteden alcam💘 fiyat nr aldğnzn
Bebekmert Brgmde valla bilmiyorum ben gidip kendim bakıp aldığım halde memnun kalmamıştım . Ben başka model set olarak aldım komodin 4 kapılı dolap yavrulu yatak Montessori örgüsü yatağı uyku seti vs hepsi 18 bindi aldığımda
Ariadne Allah gostermesin ama bir bir deprem oldugunda catili olan sanki yikilacak gibi geliyor belki bana oyle geliyor yikilmaz nasil saglamlastiriliyor bilmiyorum
Sedooo Bence ikisi de güzel duruyor cibinlik falan koymak için çatılı güzel duruyor tabii kullanınca ancak insan anlayabilir Tecrübeli arkadaşlar fikir verirse bize de fikir olur aslında