sendekimsinnn Kızlar dün ultrason fotoğrafını atmıştım buraya ama bu fotoğraf kağıdın arka kısmındaymış görmemişim az önce farekttim bu kordonmu pipimi bakmaktan kör oldum ya artık doktorda dün pipi fln demedi iyice kafam karıştı
sendekimsinnn bikbikbikaak yok canım ya sadece bunlar var dur bi tane daha var onuda atayımhttps://mutluresim.com/images/2025/05/10/1crYQG.jpeg
Betul3461 sendekimsinnn bence bu kız bebek zaten bu haftada kızla erkek şeyide ayni gözüküyor ama biraz havada olunca erkek oluyormş aşağiya doğru durunca kız oluyormuş bence kız bebek diğer gözüken şey zaten ya kordon ya koludur yani şey olmaz 😬☺️
bikbikbikaak Canım bacak arasından bile çıkıntı şeklinde görünüyor ya bu açıdan öyle görünecek büyüklükte bişi değil 😅 kordon gibi geldi bana
reyhan03K bikbikbikaak benim bacak arası görüntüsü var bakar mısınız 🙏 doktor tam yakalayamadı çok hareketliydi 
sendekimsinnn Nuruzunn bide buna baksana buda aynı gün ultrason görüntüsğ buda kordonmudur doktor bana % 70 erkek gibi dedi ama pipi fln göstermedi bana ama ben bunları pipiye benzettim
Elay123 sendekimsinnn kafasi erkege benziyor haftasina gore nubu olabilir mi bende bilmiyorum ama oyle gorunse direkt erkek derdi heralde dr banada 12 de kiza benziyo 15 arada biseyin ucu var erkek olabilir dedi bende suan cok merak ediyorum