momofthreechild Kızlar doktor göremedi pozisyon uygun değil dedi tahminde bulunur musunuz lütfen 😍 @Eymenkuzusu @Elamomy @staRmama
3_bebelianne momofthreechild canım kız gibi duruyor arkası dönük göstermeyen hep kız çıkıyor bakalım sağlıkla gelsin
Ipek321 momofthreechild merhaba nasıl fotoğraf yürüyoruz bende yüklemek isterim bilmiyorum tarif edebilir misiniz aşırı merak ediyorum tahminlerinizi 🎀
momofthreechild staRmama teşekkür ederim canımmmm bir kızım bir oğlum var Buda artık bakalım hangisine kardeş gelicek heyecanlıyım 😍
momofthreechild 3_bebelianne ya çok heyecanlıyııım keşke net öğrenebilseydik teşekkür ederim canımm hayırlısı artık sağlıklı olsunda 😌🥰🥰
3_bebelianne momofthreechild 🥰benimde kızım olcak bir kez gösterdi sonra arkasjnı döndü yada kapadı hep
momofthreechild 3_bebelianne ya ne güzel Allah bağışlasın doktor çok görmedi poposunu dönmedii o yüzden birşey diyemiyorum dedi 😌
momofthreechild Ipek321 https://mutluresim.com/ buraya yükleyip linkleri kopya yapıştır yapıp paylaşmanız yapmanız yeterli