Aleyo03 @“ilaydaaydar707” genelde öyle diyorlar ama değişiyor bence. Benim arkadaşın iki erkek çocugu da 38 de doğdu. En son kızını 41+ da suni sancı ile doğurttular
Niloya_51 ikibaloglanannesi Sezeryan kolaymıydı devlettle özel değiştiriyor diyorlar bende devlette düşünüyorum
ikibaloglanannesi Niloya_51 Benim ikisi de devlette oldu mükemmel geçti ameliyat zamanı da ameliyat sonrası da özel gibi ilgilendiler. Eve geldigimde de ayaklanmistim çoktan
Duygu351 ilaydaaydar707 ben kızımı 40+4 de suni sancıyla doğurdum . Suni sancı verilmese doğmaya hiç niyeti yoktu dedi doktorum
Ipek0506 Duygu351 suni sancıyla hemen açılma oluyormu kaç saatte doğum yaptnz benım 39+4 olucam sancı var acıklık yok suni verirler diye korkuyorum zormu?
Senanur07 40+5 olduk hala doğurmadım bebeğim doğum pozisyonunu aldı ama kanala yerleşmemiş. Bu şekilde suni sancı alsam normal doğum yapabilir miyim bebek sancı ile kanala iner mi başına gelen var mı
Duygu351 Senanur07 benim başıma geldi 40+4 de doğum yaptım suni sancı ile ayrıca acilmamda 1 cm di yani yok sayılır . Ama oldu yani ümitsiz olma
Cagla_mira Bu 40 haftalari bulan arkadaşlar , hareketli bir gebelik mi gecirdiniz yoksa daha durağan miydiniz ?
Semanuryvz Cagla_mira kreşim var 39+4 olduk hala çalışıyorum merdiven hayatımızın yegane unsuru hala hareket yok. Hareketlisin erken doğurursun diyenler nerede 😅
Visenya İlk oğlum 38+5’te kendi doğmayı seçti, normal doğumla geldi 🤗 Şu an 29. hafta ikinciyi bekliyoruz bakalım ya nasip 🙏🏻
Havva-Saribas İlk hamileliğim 40+3 te oğlum doğdu şuan 2. Ye hamileyim şuanlık 24 haftalık kızım bakalım artık ne zaman doğar
Devran Oğlum 6 yıl önce 38+3 falandı sezeryan doğdu tansyon troitten şuan kızım 25+6 oldu bu nun doğum şekli henüz belli değil normal hamilelik ysşıyorum tansyon troit yok şükürler olsun ki
Ipek0506 Semanuryvz bende yarın 39+4 olucam. Bendede bi gelişme yok hayırlısı ile biran önce gelseler heyecan korku beklemek yordu.olsun bitsin istiyorum… .