MihriiFb Kızlar öncelikle okuyanlar baştan hakkınızı helal edin bacılarım😗 biraz uzun ve karışık olabilir 😂 Bugün cinsiyet öğrendim, doktor kıza benzetiyorum dedi ama ayrıntılı ultrasonda 3 hafta sonra baktıralım öyle netleştirelim dedi.. Belki görenler olmuştur herkes bana kıza benziyor diyordu, ama benim belirtilerim ve içinden geçen nedense hala erkek 😄😄 sanki bi yanlışlık var gibi birde hareketli masalllah 😂 ultrason görüntüsü aldık ama almasak daha iyiydi 😀 yani net değil bacakları havada ama ara gözükmüyor.. Yani sonuç olarak demem o ki, sizce erkek olma ihtimali var mıdır bu haftadan sonra yoksa kiz gordum dediyse net midir ? (Doktor kesinlik veremem dedi )
tugbalisan_ MihriiFb dr kesin dememiş canm ayrıntılı ultrasona kadar beklemelisin bence alışveriş yapıyorsan sarı,turuncu,yeşil ağırlıklı yap netleşene kadar ☺️ Bizdede aynısı oldu detaylıyı bekliyoruz bakalm 😅
Teonam MihriiFb erkek olsa çoktan belli olurdu 10+4 den beri erkek dedi bana doktorum öyle de devam etti bence değişmez kızdır canım 😊☺️ Erkekler erkenden gösteriyor çünkü
Sedef-345 MihriiFb benim bebiş 15+3 direkt ultrasonu açar açmaz poposu dönük bacaklar havada pipisini gösterdi 🤣🤣🤣 dr kesin konuşmadıysa belli değildir ama
MihriiFb tugbalisan_ sağ olasin canım ❤ hemen bişey almaktan değil de herkese kız diye söylemek istiyorum birde erkek olursa hahaha ne diyeceğim 😂😂 valla nasıl dayanacağım bir 3 hafta daha bilmiyorum
MihriiFb Kelebek123 ahhh eskiden hiç yokmuş ama şimdi dayanamıyoruz işte inan ki 3 hafta beklemek okadar büyüyor ki gözüm de 😄 sağ olasin canım ❤
tugbalisan_ MihriiFb eşim ve ben herkese söyledik kız diye kız için isim dahi bulduk 😅 eğer bir mucize erkek olursada artık doktor görememiş detaylıda gördük dicez😂
MihriiFb tugbalisan_ hahahah doğrudur canım bana kalsa annemlere bile söylemeyelim dedim ama eşim kiz istediği için havalar da gitri annesine söylemeye 😂 erkek olursa üzülecek insanalr bişey değil 😋 şaka bir yana sağlıklı olsun yeter tabiki
tugbalisan_ Teonam hiç belli olmuyor canım bebeğin duruş pozisyonuna bağlı☺️ 20.haftada kendini gösteren erkek bebekler biliyorum😊
MihriiFb Teonam canım doğrudur ama ben en son 12 haftalıkken gitmiştim o zaman da sormadım ikili test yaptırmıştım çünkü. Yani bayağı 6hafta görmedim yavrumu😂 saglikli olsun tabi gerisi mühim deilt
tugbalisan_ MihriiFb tabikii kesinlikle 🙏🏻 Bizde dayanamadık çünki 15 haftalıkken gitmiştim dr tekrar detaylı için gel dedi 4 haftadır gitmiyoruz artık herkez aşina kız olmasına 😂 tabi kabullenemeyenler var ( ama o bebek erkekti ben eminim diyenler) bizle beraber detaylı ultrasonu bekleyenler var😂
MihriiFb Sedef-345 hahahaha ay maşallah 😍 ya foto atsam anlarmisiniz ki bence hiç belki olmuyor, ben kafası sandim bacaklariymis yani o derece 😂😂😂
Teonam tugbalisan_ öyle de var tabi ama genel olarak erkek bebek çabuk gösteriyor özellikle ben kızdır diye bekledim durdum yok değişmedi 😂
Yaser27 MihriiFb Bende ayrintiliyi bekleyeceğim bana da kız gibi demişti ama seninde dediğin gibi içimdeki his hep erkek diyordu gerçi ikiside olur Rabbim sağlıklı bir şekilde olmasını nasip etsin 😍🙏
MihriiFb Yaser27 aynen canım benim aynı şeyleri düşünüyoruz 😍 sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlar da.. Ama nedense hissiyatim erkek 😂 birde ne mide bulantısı yaşadım ne başka bişey 🙏
Yaser27 MihriiFb vallahi ayniyiz seninle rabbim hayırlısını versin cidden ama ben en baştan beri erkek hissediyordum ve etrafımdaki herkes de öyle
Busraclt Yaser27 aynı sorun bnde de var ☺️☺️ Boşuna gtme erkek o diyenler bile vardı dr kız dedi 4 martta detaylı bekliyorm 🥰
MelekAnnesi52 MihriiFb 17+3 bizimde oğlumuz olacak 😆 15. Haftanin içindeyken erkeğe benzetmişti 17. Haftada kesin erkek dedi