Bende toz hap ve fitil kullanmıştım bu süreçte ekstra olarak iç çamaşırlarımı yeniledim 10 tane beyaz pamuklu çamaşır aldım sadece onları kullandım ve hergün değiştirdim. Her banyo sonrası çamaşırıma nioli yağı sıktım havalandırdım banyo sonrası öyle giydim. Haftada 1 gün disk pamuğa biraz sirke döküp kaynamış soğumuş suyla ıslatıp sıktırıp vajinamın içini dışını sildim zaten enfeksiyon varsa ordan net belli oluyor akıntın olur içinde. Bunları çok fazla üst üste yapmanı önermem çünkü vajina ph ını bozabilir birde içini sık sık yıkama o da ph bozuyormuş. Son olarak kızılcık özü aldım özellikle tatlandırıcısız çünkü şeker de mantarı enfeksiyonu artırıyor onu her gün bi bardak suyla karıştırıp içtim. Benim çok yüksekti enfeksiyon grip olmuştum el ayağım çok üşümüştü bundan da kaynaklanabiliyor birde şehir dışına çıktım dışarıda çok tuvalete girdim bunlardan oldu diye düşünüyorum daha önce hiç olmamıştı çünkü. Şuan tek kullanımlık ayakta işeme aparatları var onlardan aldım dışarı da onları kullanıyorum hijyen spreyle var yanımdan ayırmıyorum ekstra dikkat ediyorum.