Yavyum Ssraa merhaba canım benim ben biliyorum bende oraya gidiyorum doğum paketi olarak 5.500tl dediler arayınca pek söylemiyolar gidip görüşmen lazım ben öyle yaptım
Ssraa Yavyum of pakedi beş buçuğa mı çıkarmışlar. Geçen aylarda sorduğumda 4900 falandı. Normalde oraya gidiyordum da canım detaylı yaklaşıyor şimdi orays gidip pat diye çok büyğk bir ücret ödemek istemiyorum ona göre devlette yaptırayım diye düşünüyordum fiyatını öğrenip
Yavyum Ssraa valla canım benim bende soralım bir hafta oldu normalde oraya gidiyordum fakat her zaman bi ücret oluşuyor detaylı ultrasona 500 TL istediler yanımızda bi baya ndan bizde arayış içindeyiz açıkcası hastane konusunda
Ssraa Yavyum deli para ya yazık günah, ama devletten de hiç memnun kalmıyorum bebeğimi göstermediler bile bana. Ne yapacağız ya
Aryaalina Yavyum bizde Sincan lokman hekime gidiyoruz haftaya detaylı ulturasyon demişti doktor 500 tl çokmuş ??
tugbalisan_ Yavyum yok canım ben doğumu burda yapmayacağım için şuan sadece muayene ve testler için gidiyorum
Yavyum tugbalisan_ anladım canım benim çok teşekkür ederim bende hastane arayışı içindeyim de ondan sordum
Yavyum Ssraa yaa devlet te nereye gidiyorsun canım benim acaba mahsuru yoksa benim de eşime devlete git para verme diyolar ben şimdilik memnunum açıkcası doktorumdan ama işte yine arıyorum neresi neresi diye
tugbalisan_ Yavyum rica ederim canım ☺️ Ssraa ben memlekette doğum yapıcam canm eşimin işi dolayısıyla burdayız o yüzden
Ssraa tugbalisan_ devlette detaylı yok mu gerçekten? Ee peki nasıl oluyor bebeğin her şeyine bakılması gerekmiyor mu
Ssraa Yavyum estağfurullah canım, keçiören araştırmaya gittim ama bebeğimi göremedim bile ilk defa devlete gitmiştim devlette öyle mi oluyor kontroller bilmşyorum ama benim tuhafıms gitti. Kafam aşırı karışık ne yapacağım kime gideceğim bilmşyorum
Yavyum tugbalisan_ hayırlısıyla çok kolay geçer doğumun da sağlıcakla almayı inşallah nasip etsin Rabbim yavrunu
tugbalisan_ Yavyum amin canım inşallah Allah razı olsun hepimiz için inşallah çok rahat sağ sağlim doğumlar olsun 🙏🏻
Yavyum tugbalisan_ ammiiiiiiiiinnnn ammiiiiiiiiinnnn ammiiiiiiiiinnnn ammiiiiiiiiinnnn ammiiiiiiiiinnnn ammiiiiiiiiinnnn ammiiiiiiiiinnnn kuzucum Allahın izniyle inşallah ❤️