Busraseyma xMihri valla benim bildiğin afedersin altıma yapıyormuş gibi geldi bı anda tutamiyorsunda geliyorda geliyor tabi bazilarinda sızıntı oluyormuş onu bilmiyorum
Ars2223 xMihri herzaman su gelişi olmayabiliyor 6 cm ile yatışım yapıldı 3 saat de doğurdum ama suyum gelmedi doktor bekledi patlamısını doğal ilerlesin tamamen dedi ama en son ben artık siz patlatın dedim doktorum kendi patlatmıştı suyum patladıktan sonra bebeğim hemen doğmuştu tabi benim açılmam o zaman 9-10 cm falandı galiba çünkü 10 dk içinde doğdu bebeğim yani tam açıklığım vardı ama şu gelişi olmamıştı mesela
aslhnkrts9 xMihri bi anda şırıl şırıl aktı 😂asla kontrol edemiyorsun ben tutmaya çalıştım mümkün olmadı çişşm var sanmıştım tuvalete gidip çişimi yapınca anladım gelenin su olduğunu uyku sersemiydim su geldiğinde ilk başta anlayamadım
ranabetul AylinYasinYagi nasıl sızma gibi oldu acaba 🙏🏻 benim de sürekli çamaşırım ıslanıyor, çok fazla değil ama hep bir ıslaklık var. Doktor kontrolüne de gideli daha 1 hafta oldu o yüzden bilemedim ne yapsam 😔
Birbenbirbebek xMihri doktor muayene ederken geldi suyum altıma yaptım sandım 🤷♀️ Akıyordu korkma korkma suyun geldi dedi . Kalktım peçete koydum eve gidip eşyalarımı alıp gelene kadar araba da sızdı altıma ceket vs koyduk hep oturduğun yerde ince ince idrar gidiyormuş gibi ama asla tutamıyorsun
FtmaGlr ranabetul ıslaklık bu ara benimde olmaya başladı ama sanıyordum o akıntı, su o olsa anlamama ihtimalimiz yoktur :)
AylinYasinYagi ranabetul benim de az az geliyordu enfeksiyon dediler gönderdiler yarını suyum azaldı diye doğuma aldılar
ranabetul FtmaGlr Doktorum bana da öyle demişti durmaz bir türlü diye ama burada su sızıntısı durumlarını görünce insanın aklına her şey geliyor 😔
Psikoanne Hastanedeki ebeye sormuştum idrardan nasıl ayırt edcez diye , gelince tutamazsın dedi, kokusu yok ve yoğurt kesiği gibi olur dedi parçacıklı şekilde . Bacaklarından aşağıya akar dedi
ranabetul AylinYasinYagi çok geçmiş olsun, yine çok şükür sürecinizi tamamlamışsınız 🙏🏻 bana da mantar diyip gönderdiler ama bir türlü geçmeyen bir akıntı var🤷🏻♀️
cerengeredeli ranabetul benimde başından beri çok sulu akıntım var, vajinal enfeksiyonum var korkuyorum bende gelirde bilemezsem diye. Tabi daha 29 dayım ama geçmeyeceği belli ilerleyen zamanlarda anlamam diye korku oluşuyor simdiden
ranabetul cerengeredeli inanın ben de denilen her şeyi yapıyorum, çamaşırımı günde 3-4 kez değişiyorum. Ped vs hiç kullanmadım, ilişki de yasaktı dikkat ettim. Dışarıda tuvalete bile girmedim. Antibiyotik bile kullandım ama bu sulu akıntı geçmiyor. Sanırım gebelikte daha yoğun olan bir şey bu artık düşünmemeye çalışıyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
5_erkek_annesi xMihri gece yatakta uyuyordum baktım bir kova su döküldü altımdan yatağa 😂anlamamak elde değildi ama az ve sızıntı ğibi gelenlerde var
Tgcbbrdmr xMihri hayatımın en şanslı günüydü sancı kontrolünden sonra asansöre binerken benim duyup kimsenin duymadığı böyle minik bi sesle patlamıştı 🤭
[silindi] xMihri anlamamam imkansızdı bir şey patlamış gibi posh diye geldi asla durmadan akmaya devam etti hasta bezi takıp doğru hastaneye gittim