tlnbsky94 sedabircngz çok yok nstde çıkan 60 80 küsürleri hissediyordum hep 30 40ları hissediyordum tersine değişik bişey yani🤣🤣 ama 2saat önce son nstde biraz biraz ağrı hissetmeye başladım
Ftshkn Sağlıcakla gelsin inşallah en güzel hediyenizi aliyorsunuz simdiden anneler gününüzde kutlu olsun🥰🥰 Rabbim.kolaylik versin insallah kolaycacik saglikla gelir bebis💖
tlnbsky94 Ftshkn Nesrnn Selcanmom Dmrsngl Esmaaaaaaaaaaa Mujganttt Aminnnn ayrı ayrı çok teşekkür ederim hepinize Anneler gününüz kutlu olsun 💐 🫶🏻💕
evlatce-41 Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin inşallah Aslında açılmanız çok az evde de bir süre çekmenize izin verilmiyormu devlet mi bu arada ☺️
tlnbsky94 evlatce-41 İzmir Özel Karataş Hastanesindeyim canım evim Çeşme de 1 saati geçik yol var ne olur ne olmaz diye buradayız göndermiyorlar ama artık yarın kesin görünüyor kavuşucaz inşallah prensesimize 🤲🏻💕
aysenurr96 tlnbsky94 yaa biz sizinle konuşmuştuk sizi merak ediyordum gözünüz aydın kolay doğumunuz olsun şuan nasılsın ağrın var mı açılma nasıl gidiyor
tlnbsky94 aysenurr96 Amin canım çok sağol açıklığıma sabah doktor gelince bakıcak ebe kızlar sürekli bakmak istemediler hijyenlik açısından ağrılarım bir var bir yok düzensiz hala bekliyoruz bakalım 😍 senin nasıl gidiyo canım
evlatce-41 tlnbsky94 uzakmış em doğrusunu yapmışsınız zaten💐 umarım süreç güzel gidiyordur nasılsınız sancılarınız nasıl☺️
aysenurr96 tlnbsky94 sabaha kadar inşallah doğurmuş olursun canım bı avazda inşallah 🤲🤲 benim arada ağrılarım oluyor ama suanlik bişey yok sen bizi haberdar et gelişmelerden 🥰