Masal2021 etkafa momu tekrar yuklemeyene kadar bilmiyordum cnku 3 gebeligimde hemen çıkmıştı bilemedim z
Ask45 Masal2021 öyle yap canım için nasık rahat edecekse ben bu ay bir sonraki adetime kadar bi dolu bi boş yapıcam geçerse günüm o zaman kana gidicem inşallah
ug_fa-3diplomalianne Masal2021 çizgi varsa bile kuruma çizgisi o canım gebelik 10 dk da çıkmaz ilk anda ilk çizgi belirmeye başladığında diğer çizgide belirir silik çizgi olsa bile
Masal2021 ug_fa-3diplomalianne bilemedim canim galiba kuruma olabilir suya da tuttum aslında uçsun diye hala var ama goguslerimde hafif ağrı ve doluluk var
Masal2021 Ask45 Rabbim tez vakitte nasip eder ins ilk evlendiğinde bende kimyasal yaşamıştım düşünmeyi biraktgn annhamile kalırsın canim
ug_fa-3diplomalianne Masal2021 adet belirtileri de o şekilde canım dediğim gibi bi sağlıkçı olarak gebelik çizgisi ilk anlarda belirir
Masal2021 ug_fa-3diplomalianne tatlım adetten önce asla goguslerimde değişiklik olmazdı ki bilemedim simdi ha ama şöyle adet biteli 12 gün oldu belki onunda etkiisi var cnku diğer gebeliklerimdede beş dakka da falan cikiyordu