Busranurhifa Bunu dün öğlen yaptım 7. Dakikada çizgi gördüm Bu testi de sabah ilk idrarla yaptım gözle net bişey yok gibi ama flaş tutunca çizgi oluşması gereken yerde en altta oluşmaya başlamış gibi duruyor Kasıkta batma gibi ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var ama testte net çıkmayınca endişelendim beta daha yükselmemiş olabilir mi 2 gün sonra tekrar etmeyi düşünüyorum
Imasleeper Busranurhifa ilkinde var gibi ikincide de tam emin değilim ilki böyle ailik çıkardıysa muhtemelen knda zaten gözüküyordur hemen bi kan verip sonucuna bak canım
Mizginnnmehmet Busranurhifa direkt kan testi verin varsa kanda hemen çıkar genelde böyle çok silik olunca kimyasal oluyor
Masal2021 Busranurhifa hafif var gibi bilemedim canim bende şimdi yaptım erken gebelik testi 10. Dakkada belli belirsiz çizgi cikti
Busranurhifa @Hapiyyy35 @eedkcc @ikincibezelyeayak @Edum @tugbanayr @Rabiagurbilek @eslemgn @Cicegimmmm @Erva_41 @Nonamesakarya @Eslem2112 @Nuriay @lilyum_ @Masal2021 @Elamomy @mmomyskaan Kızlar rica etsem siz de bakabilir misiniz
Masal2021 Busranurhifa mmomyskaan Imasleeper Ask45 mmomyskaan Mizginnnmehmet Edum Dakkada çıktı ama tam net gorunmuyo [](https://)
Busranurhifa Imasleeper hemen kan vermek istemiyorum ya bu sefer de sürekli kan verip yükselme bakmam lazım damarlarım çok ince zor alınıyor kan en azından testte koyulaşmayı görmek istiyorum da sabırsız davrandım 🥲🥲 testleri yemilerim artık bi bakalım
Busranurhifa Imasleeper normalde beklerdim de erken öğrenmek istememin sebebi 5+2 gününe randevu aldım pcosum klomen kullanıyorum ilki düşük oldu bu 2. Olacak nasipse
Masal2021 Busranurhifa cekecemxe kamerada belli olmuyo :) kaynanamlar kahvaltı yapıyor mutfakta çıksınlar orda çekerim
Masal2021 Busranurhifa bende many kalmadk artık :) dün deli gibi eczane aradım kapaliydj şansıma cuma ya gitmişler sokak sokak aradım :)