gamze_gs88 1_Pandackk 34.haftadan bildiriyorum ekstra mide bulantısı geçmeyen bel ağrısı aşırı halsizlik
Zananur 🛌30 haftalık yorgun halsiz bitmeyen mide bulantısı bel ağrısı baş ağrısı tekrar başladı beşinci kez sezeryan olacağım oda ayrı stres oldu bu aralar mevsim geçişleri de etkiliyor sanki … Allah’ım yardımcımız olsun inşallah bütün balcikolarımın 🥰🥰
Melikekmruakb Zananur maşallah diyelim kız sana ben 2 .ci sezeryan ama nasıl oluyor iyi geçtimi sezeryan doğumların benim ilki iyidide bunda biraz tedirginim nedense
hazalllaksoyy Arkadaşlar merhaba çok yeniyim, 6+3 olduk bugün. Doktorun istediği tahliller oldu beta da bakılmış sağlık ocağında >5000 çıkmış sebebi nedir?
fatmaydn Hic iyi değilim dun ki kontrolde tek damar kordonu olduğunu gelisjm geriligi olduğunu söyledi her hafta kontrol dedi bide bebegin hareketlerini takip ey dedi
1_Pandackk Imasleeper 1 bebem var ikincisine korku da var yetebilecek miyim isteyerek oldu ama yine de ortalik hastalığı mahf etti 🤧4 gündür yataktayim 😃
AnayimBenAna_ 1_Pandackk Küçük kız uyuyo büyük elbise giydi şarkı açtı dans ediyo ben yatak döşek 😂 ne ararsan var
1_Pandackk gunesveguney Anneler günün kutlu olsun inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Nisa0233 1_Pandackk çok bunalmaya başladım uykusuzluk ağrılar hiçbir şey yapmak istemiyorum aynı zamanda yatmak oturmak da istemiyorum bebeğim doğana kadar klonlanmak mümkün olsa keşke 😐