Ikıncı gebelıgım artık cok agırlaşmıştım ve hergun dogurmak ıcın dua edıyordum. Sureklı yere çömelip yürüyordum, hurma, ananas, ahududu çayı, sıcak duş herşeyı deniyordum. Ilk kızımda 41+1 de kontrol gunumde hastaneye gıderken yolda sancım tutmuştu babasını ne zaman yıllık ızıne cıktı o gun sancım gelmişti bu gebelıgımde de oyle oldu eşim yıllık ızıne cıktı o gun suyum geldi saat 00.26 da 😁 ılk gebelıgımde suyumu dr patlatmıştı bu su gelme olayı nasıl oluyor merak ediyordum. Perşembe gecesı yataga yattım uyumak ıcın dizi ızledım bı tuvalete gıdeyım sonra yatayım sabah hastanede Nst kontrolüm var dedım tuvalete gittim geldım yataga yattım bı anda su akmaya basladı o an şok oldum dırek esımı kaldırdım yola cıktık dr baktı suyummu gelen dıye sonra baktı 1.5 cm acılma var dedı yatıs verdi. Uyu dınlen guc topla dedı ebe yatmaya çalıştım sabah nst ye girdim sancım yok olarak cıkıyordu suyum geldıgı ıcın damardan antibiyotik verdıler sonra saat 14.00 da suni verdi vajinamın ıcıne boyle uzun kagıt gibi bırşeyı soktu dıbıne ittirdi ve o 3 dk da bir sancımı baslattı sıcak duşa gırdım belıme bacaklarıma sıcak su tuttum nst de yatarken sancıları karşılamak zordu dıger türlü egılıp kalkıyordum saat 4 de gıttım baktı 5 cm olmus sonra saat 9 gibi 8 cm oldu sancı 1 dk da bir gelıyordu ve popoma belime vuruyordu esım sancım geldıgınde belıme ve popoma baskı uyguluyordu ebem yatagımın basını kaldırdı yüz ustu yatagın başına yattım sancım geldıkce egıldım ve o an butun hamılelere dua ettim. Sonra tam acıklık oldu ama bebegın kafasının aşşaya ınmesını bekledık egılıp kalktım sonra sancımda ıkınmaya basladım ılk dogumda ıkınmayı hıc bılmıyordum o yuzden kesim olmuştu ve zorlanmıştım ama bunda ablam bana ıkınmayı anlatmıstı ve onun dedıklerınıı yaptım. Derin bi nefes aldım yandakı demirlerden tutundum çenemi göğsüme dogru dayadım ve son gucumle ıkındım ebeler doktorlar süpersin dedıler 3 ıkınmada kızım dunyaya geldi ve o an butun sancılar yok oldu. Allahım butun hamıle kardeslerımın saglıkla dogum yapmasını yavrusuna sağlıkla kavuşmasını nasip etsin ❤️🌸