5_erkek_annesi Hacerak72 benimde öyle sağa koyuyorum olmuyor sola olmuyor çevir dur bide yanıyor ayaklarım alev alev 😏
Sevinc44 Hacerak72 @Nisaacarr @Hacerak72 @Ariadne @Sedset @5_erkek_annesi Geçen haftalarda aynı şekilde bir başlık açmıştım. Çözümü kesinlikle demir ve ekstra magnezyum kullanmak. Demir 29. haftada kullanmaya başladım, aynı hafta magnezyum dozunu da artırdı Dr. İnanin su an cok cok daha iyiyim. Haftalarca aglayasim geliyordu artık dayanamiyordum. Günde kaç kere kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Uyumadan en az 1 saat önce alin son dozunuzu.
Ariadne Sevinc44 ben ilk aylarimdan beri demir kullaniyorum 20. Haftalarda magnezyuma basladim ve birkac haftadir sabah aksam iki defa iciyorum demek onlar olmasi halim harap
Sevinc44 Ariadne yetmiyor olabilir iste. Magnezyum ben de 20. haftadan beri kullanıyorum ama dozu yükseldiğinden beri daha çok rahatladım. Maden suyu falan da tüketiyorum artı olarak
Senasude Hacerak72 ayağınıza çorap baplayın benim cok fazlayfı bu şekilde azaldı birde yastık koyun bacak arasına