Btl_0909 Esayyy977 canim valla o agriyi bende beklemiyordum benimde baya agrili gecti ilk günüm 2.ve 3. Günlerim daha rahatti
Sevvaloflaz Bende embriyo transferi oldum cymartesi günü kızlar 28inde negatif pozitif olacağını öğrencez inşeallah miniğim annesine tutunmuştur
Btl_0909 Sevvaloflaz benimde 5. Gün taze transfer benik de hafif hafif kasik agrilarim oluyor bir de ayaklrim agriyor ve yaniyor ilaclardan mi bilmiyorumm
Sevvaloflaz Btl_0909 hangi ilaçları kullanıyosunuz ben duphaston progestan fitil ve folik asit kullanıyorum
Btl_0909 Sevvaloflaz prednol progestan fitil progestan kalcadan coraspirin birde kan sulandirici igne
Btl_0909 Esayyy977 hic sorma zaman gecmiyor canim skulıyor korkuyorum duygularim karma karisik 5.gunum dün dü bugun 6. Gunum sabah idrar testi yaptim cikmadiii
Esayyy977 Btl_0909 erken ama daha ya çıkar elbet içini ferah tut benimde 5. Gün dondurdular 8 tane iyi kalite ve orta kalite embriyo varmıs kötü yok dedi şükür embiriyolog🙏
Pink- Merhabalar, tüp bebek tranfer sürecinde troid düşüklüğü ile alakalı problem yaşayıp tranferi ertelenen oldu mu. Birde tranfer yapılan embryoların kalitesi nasıldı acaba yorum yapabilecek olan var mı