Mariam1 ilkiminannesi kiz test yapsana varsa çikmasi lazım sıcak basması regl de biliyor umarım vadir mutlu haber alinca bende mutlu olyiorum
Mhilal55 Yaa geçen ay iki test yaptım net pozitif çıktı ikisi de ama betahcg neg çıktı testler bozukmuş yani pek de inanasım gelmedi gerçi marka kaynaklı olabilir baya ucuz birşeydi bende şaşırmıştım hatta bulursam yazayım da kimse o marka denemesin
EsoMom_ ilkiminannesi test yapmadan bilemezsin ki benim de gögüslerim sıcaktı normal ısıdan fazla fazla umutlandırmak istemem ama test yap bence :)
ilkiminannesi EsoMom_ Göğüslerimin sıcaklığı değil sanki böyle menopozlu insanlar daralır basar ya sıcak öyle ondan bahsettim
Mhilal55 ilkiminannesi yarın olsun da bi tekrar bakarım o da poz çıkarsa test veririm burdan haber ederim :)
Mariam1 ilkiminannesi teşekkürler 3 istiyorum ama kararsızım bence denemyicgim ya şimdilik çok kararsızım
Mhilal55 Yanlış sonuç çıkan da freely marka aman aman kimse almasın yaptırmasın ikisi de poz. Çıktı ve çok netti ama yanlışmış