Nurtubem Kızlar 5 gün önce sezaryen doğum yaptım. Ama hala büyük tuvalete çıkamadım. Hastaneden gaz çıkarttığım için taburcu ettiler ama bu kadar süre tuvalete çıkamamak normal mi? Devlet hastanesi olduğu için soru sorabileceğim bi doktor numarası yok elimde. Başına gelen bilgisi olan var mı acaba?
KubraYksl1 Nurtubem bende senin gibiydim aşırı rahatsız ediyordu bu durum beni ama 5günün sonunda canım avısa da çıkmıştım.
bebekannem Nurtubem bı ilaç var d ile başlıyor tam hatırlamıyorum duplun duplahon mu ne şurup onu içebilirsiniz
Eceeeeemmm Nurtubem kayısı hoşafı ve meyve duyu iç bende çıkamamıştım ⅘ gün bunlar fayda etti bir de tuvalette otur bekle zorlamadan hemen kalkma
yorgunmomy İlk doğumda 10. Gün falan çıkmıştım ve baya zorlanarak malesef. Yani normal daha 5 gün olmuş bol bol yürüyün su ve kayısı hoşafı tüketin içindeki kayısılarıda yiyin baya faydası oluyor 2.de daha çabuk çıktım bunların faydası oldu yani birde zeytinyağı için ben iki kaşık falan günde içiyordum
bikbikbikaak Benim de sürdü o kadar sanırım tam gününü hatırlamıyorum ama, korkmuştum ya kabızsam diye. Kabız değilmişim ağrısız sızısız gitti. Kefir tüketin bol bol. Kayısı da iyi gelir aç karnına ama bebeğe gaz yapıyor emziriyorsanız
annesinin_kelebekleri Nurtubem çok geçmiş olsun bende 2. sezaryen sonrası yaşadım doktor Duphalac diye bir şurup yazdı onu kullanmistim. Eczaneden bir sorun isterseniz, sağlıcakla büyütün bebeğinizi
yasarceyda12 Nurtubem ben 2. Gün evde yapmıştım insan dikişi patlicak felan sanıyor gibi ama rahattım ben insanda psikolojikte oluyor kefir felan için kayısı hoşafı belki bi ilaç verebilir doktor arkadaşlar yoruma bi ilaç ismi yazmış geçmiş olsun
gezentianne Nurtubem İlk dogumdan sonra ben de zorlanmıştım bol bol yürümek bağırsağı hareketlendiriyor.Açık havada yürümeye çalışın
Elifimsib Nurtubem ben de 5 gün çıkamamıştım aşırı şişmişti karnım. Dikişlerim sızlıyordu şişkinlikten yürüyemiyordum. Kayısı hoşafı, bol su vs hiçbir şey işe yaramadı. En son dayanamayacak hale gelince doktorum lavman önerdi o şekilde çıkabildim
Nurtubem Tam 5. Gün bu günde çıkamazsam doktora gideceğim demiştim. Eşim filtre kahvenin içine Hindistan cevizi yağı koydu. Onu içinde çıktım. Artık tesadüf mü oldu yoksa cidden işe yaradı mı bilmiyorum. Ama çıkamayıp bu posta gelen olursa diye yazayım dedim. Bi deneyin sağlıkla kalın 💐
edanur__ Nurtubem bende 4-5 gün çıkamamıştım tuvalete aslında kabız değildim ama kendimi sıkamadığım için olmuyordu. Kayısı suyuyla hallettim işi
3_bebelianne Nurtubem Normal doğumdada oluyor maalesef 😏 bir hafta sonra çıkmıştım ilaç yazmıştı doktorum öyle yapabıldım