Newmommm14 Kızlar selam çok feci öksürüyorum gece gündüz her dakika öksürük atağı geliyor bunu şıp diye ne keser var mı tavsiyeniz
gokcekocyigiit Newmommm14 tereyağ eritip pekmezi karıştırın, ılık halde bir kaç kaşık tüketin, bir kaç gün tekrar edin epey faydası oluyor, çok geçmiş olsun ☺️
bikbikbikaak Enfeksiyon varsa ilaçsız herhangi bi şey geçirmez, bi kan verin isterseniz. Onun dışında bal karabiber zencefil beni iyi toparlıyordu ama şekeriniz varsa yükseltebilir dikkat edin tabii
Newmommm14 bikbikbikaak çok füşük çıktı griptim şuan antibiyotik kullanıyorum 4 gündür tüm semptomlar geçti ama şu öksürük geçmiyor şuan uykumdan öksürükle uyandım mesela Bal karabiber zencefil deneyeceğim şeker vs. yok çok şükür teşekkürler
Newmommm14 Accountant ya napacağız gerçekten doktora da sordum sadece sabah akşam taze demlenmiş ıhlamur iç dedi öksürük şurubu istedim ama vermedi gözümü öksürük krizleriyle kapatıyorum öksürük krizleriyle açıyorum artık
Accountant Newmommm14 benimde öyle gece uyuyamıyorum öksürmekten ve öksürürken bazen kasığıma sancı giriyor acım 10 kat oluyor ben de sadece ıhlamur içiyorum bir de çorba gram fayda etmiyor hayatımda bu kadar kötü hasta olmamıştım inşallah düzeliriz
bsrshn Tuzlu su ile gargara yapıyorum bn iyi geliyor. Biran önce geçer inşallah insanı mahvediyor öksürük.