Mrvgrkan Kızlar bugün tam 5 haftalık oldu hafta sonu doktora gitsem kalp atışı belli olurmu duyabilirmiyim kalp atışını cok merak ediyorum kesesi falan gözüküyormu ilk gebelik
Kameronur Mrvgrkan evet kese görünebilir ama kalp atışını bilmiyorum kişiden kişiye değişiyor canım benim kuzenim 8. Haftada duydu kalp atışını ama 5-6 gibi duyanda oluyor .
Tazegelin12 Mrvgrkan kişiden kişiye degisiyo bence kimisi 7.8 haftalarda duyuyo benim ki 5+4 ken duyduk cok sukur 🤲🤲🤰👼
Eebruylmz Mrvgrkan erken olabilir canım... kese görünse dahi bebek keseye düşmemiş olabilir... Genelde bebekler keseye 6-8 hafta arasında düşüyor... Ama şansını deneyebilirsin 😊 Hayırlı olsun inşallah
Mucizem00 Mrvgrkan Canım bence erken çünkü benim beş haftalıkken kese iyi görmüştük attan ultrasonla. 6. Haftada azda olsa kalp atışı duyuluyor ♥️
Denal Olabilir yani bazı hocalar erken diye ebeveynlere söylemiyorlar bnm mesala 6 haftalikdi Lekelenme vardı acile gittim. Bu sknti yok dedi hocam kalp sesi varmı var ama ben dinletmiyorum henüz erken dedi...ondan yani rahat ol...
medine_ Mrvgrkan ben de 5 buçuk haftalığım dün gittim doktor çok uğraştı ama kalp atışını duyamadık sadece kalp atışının olduğuna dair çizgiler belirdi o kadar 10 gün sonra tekrar gidicem duymaya