seyma281015 Cansutkk valla ben 12 haftalığım ayı bulmuyorum yani 20 günde bir gidiyorum. Bundan öncekinin kalbi durdu çünkü korku var içimde ne olur ne olmaz..
Selim_Alparslan Cansutkk en son 33 haftalıkken gittim 2 hafta sonra göreceğim dedi Cumartesi 35 oluyorum kontrolüm var
Beyzan Cansutkk ben şu an 35 haftalığım bu haftaya kadar tam ayda 1 gittim ama artım 15 de bire düştü hatta durumu göre 35 den sonra haftada 1 e çeken doktorlar da varmış
Mervenin Cansutkk ilk üç ay iki haftada birdi sonra ayda bir e döndü şuan erken doğm ihtimalimden dolayı 3 günde bir
Beyzan seyma281015 çok geçmiş olsun sizin durumunuz farklı tabi hem sağlık açısından hem psikolojik olarak
Cansutkk Bende ayda 1 defa gidiyordum 31 haftalik oldum 3 hafta sonra gel dedi son aylarda neler oluyo muanede
efsanee_ Cansutkk gebelik durumuna göre degişiyo canım. 22 deyim şimdi bu zamana kadar 1 hafta 15 günü geçmedi kontroller. Şimdi ayda bire geçtik şükür 🙏
efsanee_ Cansutkk Aynen özel külfetli oluyo biraz ama imkan varken devlete de gitmek akıl kârı degil sağlam giden hasta çıkar 🙄
Fattmasevinc Cansutkk 5 ayımız bitti ilk zamanlar 2 yada 3 haftada gitmiştim. 4. Ay bitiminden sonra ayda bir gitmeye başladım..
Premsescik Cansutkk ilk 3 ay 15 gün sonra aydan aya çağırıcm dedi doktorum ilk 3 ay önemli olduğu için