BengiK Birhayalimvr benim de iki kaybim var ama kromozomal anomaliydi pihtilasmayla alakli bir sey degildi. Yine de tedbiren veriyorum kardeşim olsan verirdim dedi doktor ondan kullaniyorum
Kubradmurat Meral_63 bizde 8+4 haftaligiz çok kötü ağrılarım var miğde bulantısı da bir yandan hiçbir şey yiyemiyorum bugün hastaneye gittim kese etrafında kanama alani var dedi ilac verdi inşallah geçer lekelenmem olmadı ama
Serencakarli Meral_63 7+2 haftaligiz uyku halsizlik cabuk yorulma sık sık acıkma birde diyabet li olarak bas belasi diyet ne yiyecegimi şaşırmış durumdayim
BengiK Birhayalimvr benim de bugun oldu sanki yumurtluyorm sag tarafim fena sizladi ust uste. Gecti tabi sonra
Kukoss Ben bugun transferime gore 5+4 oldum dun geceden beri kasıkta ortada, belde ust bacakta cok agrim vardi gece yastikla karnimi destekleyip oyle uyuyabildim bugun devam ediyo Agri leke yok ama sorun mu bu kizlar??
Kubradmurat Birhayalimvr bende lekelenme yokda kese etrafında kanama alani varmış işte inşallah atlatırız
Birhayalimvr Kubradmurat bol bol dinlen canim hep yat dedi bana doktor progestan kullaniyorsun dimi bana bem fitil bem iğne verdi
Sym_123 Kubradmurat benimde kese etrafında kanamalı alan varmış.Benim lekelenmemde oluyor.Progestanı gebeliğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum.Çünkü 1 düşüğüm var
Kubradmurat Birhayalimvr dinlenemiyorum ki çocuklar ev işi yemek falan sürekli uğraşıyorum kendimi yormamaya çalışıyorum ama 3 yasinda ve 5 aylik iki tane oğlum var bana sadece progestan verdi oda cok sersemletiyor beni başım dönüyor çok kötü yapiyor fitil olarak da verebilirsin dedi ama ayaktayım sürekli günde 3 defa hakkimizda hayırlısı olsun inşallah 🙏
Birhayalimvr Kubradmurat fitil olarak kullan canim oyle fitil atinca cok durmana gerek yok yatarak ben atiyorum 15 dk duruyorum akacak olan akiyor mecbur