pinar55 Doktorum normalde 39 da alıyormuş sezeryane ama 38+5 te olur demişti. Bebeğimde bir hafta gerilikte var sanki 39 a kadar beklese biraz daha büyür diye düşünüyorum. Doktorum 38+5 te alırsa beni cuma ameliyat edip tatile gidicekmiş hafta sonu ama perşembe muayene edeyim sancın olmazsa 39+2 de alırız dedi. Bende bu sefer o 3 gün içinde sancım gelirse diye korkuyorum. Siz olsanız naparsınız cuma (38+5) te sezeryan olur musunuz yoksa salıyı(39+1) bekler misinz? Beklersem doktorum dönmüş olacak. Tek korkum sancım gelmesi doktor yokken yoksa nöbetçi doktora ameliyat olmak zorunda kalacağım
obiranne3 pinar55 bu zamana kadar sancın gelmediyse daha kolay kolay geliceğini zannetmiyorum. 40+1 de doğurdum 0 sancı ile. diğer doğumumu 38+5 doğurdum 0 sancı ile. tutsam içimdr tutarmışım😂 bu zamana kadar sancı geçmişiniz yoksa, ve doktorda uygun görüyosa doktorunu dinle yavrum ne kadsr durursa o kadar iyi
Ozlmulpk pinar55 yani bence 3 gün için boşuna beklemeyin 3 günde aldıracağımız kiloyu doğduktan sonra daha fazlasını alır
Htc03003 pinar55 aslında arada pek bi gün farkı yok tabiki yinede siz bilirsiniz doktorunhz dogmasında bir sakınca görüyormu benimde bir haftalık gerilik var hatta karın çevresi 2 hafta geri benim alacak 38+6 da 38 i bitirmiş 39 un içinde oluyor artık sonuçta
mavideniz9696 pinar55 2-3 günden ne olacak Allah aşkına niye bekliyorsunuz boşu boşuna riske giresiniz
Selim_Alparslan pinar55 Yani yerinizde olsam nöbetçi doktor stresi çekeceğime kendi güvendiğim ve takip edildigim doktorumun bebegimi almasını isterdim canım. Kadin sonuçta 1 2 hafta sonra alalım dememiş 2 3 günden erken doğsa ne gec doğsa ne. Her türlü zaten alacak cok zaman dilimi yok arada uygun da görmüş. Bence tatile gitmeden dogum işini aradan çıkart sonrasında yabancı doktor stresi çekme ☘️
Dali Ben beklemeyi tercih ederdim,anne karninda daha hizli gelisiyorlar,bagisiklik sistemi,beyni acisindan.Tabiki doktorunuz daha iyi bilir
Mry2020 pinar55 ben beklerdim sancın hiç çıkmadıysa geleceğini sanmıyorum ilkinde 40+1 de sancım gelmedi suni verildi yine açılmadı kendi sancımı tetiklemedi hiç gelmedi sezeryan oldum şimdi 39+2 de sezeryan istiyorum doktor 39+0 olur dedi ama o günler yaklaşınca sorun yoksa ikna ederim yani 39 görmesini tercih ediyorum
Esraaktg3 pinar55 ben 39+4 oldum doktor Salı günü sezeryana gün verdi nst de sancı çıkmayınca boşuna beklemeyelim dedi ona bile uyuz oldum yerinizde olsam beklerdim ben hala beklemeyi planlıyorum ben umarım gelir salıya kadar
zynpknt pinar55 her türlü sezaryen olcaksa beklemeyin derim benim doktorum da 5 gün izne çıkıcak beni doğurtup gidin diyorum başka doktor istemiyorum 😒
Embu pinar55 nst ye bağlar sizi kontrolde ona göre kararınızı doktorla birlikte verin bence geriden geliyor bebek diyorsunuz birde bilemedim 🤷♀️