iremd-1798 9 haftalık gebelikte kokusuz yeşil akıntı neden olur? Bebeği etkiler mi ve çözümü vardır değil mi? Yardım kızlar🥺
kutaymoms iremd-1798 benim olmuştu, enfeksiyondan kaynaklı oluyor canım. Doktorum şu an ilaç veremem suyu kaynat içine de biraz sirke dök öyle temizlen her tuvalet sonrası demişti
dunnobeck iremd-1798 Mantar ya da bakteri kaynaklı olabilir, kültür verilmeden tam nedeni anlaşılamayabilir. Mantarsa bebeğe zarar vermez demişti doktorum
iremd-1798 lavinya7 anladım bir iki defa oldu bebeği etkilemez değil mi arkadaşım yaşıyor da tedirgin yarın özelde ki doktorunu arayacak 🥺
iremd-1798 tecrubeliiannee bende öyle biliyorum arkadaşım yaşıyor tedirgin oldu o yüzden sormak istedimm
Hmyt35 Yeşil akıntını doktoruna bildir genellikle 12. Haftadan sonra fitil veya ilaç veriliyor benim sürekli olurdu 23. Haftadan sonra geçti bol su iç ve tuvaletini tutma sirkeli su ile o bölgeni yıkayabilirsin
iremd-1798 Hmyt35 bugün doktoraa bildirecek bende söylediklerinizi ilettim hemen iyi gelir inşallah 🌸
iremd-1798 dunnobeck anladım çok sağolun bakalım doktoruna söyleyecek ne yapacak umarım kısa süre de geçer 🌸
Hilalkrmzkn Arkadaşlar bende de yeşil değil ama sarıdan daha da koyu sürekli tuvalete çıktığımda peçeteye geliyor birde pıhtılı akıntı geliyor hafif kahverengi testlerde bi problem çıkmamıştı ama artan hormanlardan olabilme ihtimali var mıdır
Sumeyye_28 33 haftalık hamileyim bende de sarı akıntılar oluyordu enfeksiyon çıktı ilaç kullanıyorum bu durum ihmale gelmez doktorunuza danışın
Hilalkrmzkn Sumeyye_28 doktor kontrolünü bir hafta önce yaptım testler iyi dedi sadece idrarda yanma var mı diye sordu yok dedim yinede bol su iç dedi bi ilaç vs vermedi ama anlayamadım yapışkan akıntıyı tekrar görüneyim
iremd-1798 Sumeyye_28 evet bu durum arkadaşımın başıan geldi bende ihmal etme dedim bugün doktoruna danışacak. Umarım kısa süre de geçer. Rabbim herkese şifa versin.🌸