xEndless yasarceyda12 Ben henüz doğum yapmadım normal doğum ıcın beklemedeyım :) 37+3 haftalığım şuan bebeğim haftasına uyumlu gidiyor doktorum bı sorun olmadığını söyledi çok şükür
xEndless yasarceyda12 canım benım cok geçmiş olsun zorlu bir süreç olmuş sizin için Rabbım evladını sana bağışlasın sağlıkla sıhhatle buyusun ınsalah
Biranne_197 hlucia bence girmelisin detaylıya çünkü orada bebeğin organları detaylıca inceleniyor herhangi bir sorun var ise söylüyorlar ve bu sorun bazen anne karnında müdahale edilmesi gereken şey olabiliyor ilerde bir sorun olursa keşke yaptırsaydım çocuğum böyle olmazdı dememek, vicdanen rahat olmak adına yaptırmanızı öneririm .
Umuteymen65 Bana fetal dan onerdi geri geldik çünkü yapacak imkanımız yok şimdilik ileriki haftalarda yine detayliya girecegim elimden bir şey gelmiyor bu parlakliklar kaybolabilir dedi Dr 🤦üçlü taramam riskli çıkmıştı
Umuteymen65 @yasarceyda12 çok geçmiş olsun dersi veren Allah dermanını da verir inşallah difasini da 🙏
Cihanella Doktor ne derse yaptırmak gerek, neden sorgulama gereği duyuyorsunuz? Bebeğinizin sağlığı için yaptırmanız gerekiyorsa yaptıracaksınız. Sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek ne kadar kıymetli, onun için ne gerekiyorsa yapın lütfen.
yasarceyda12 xEndless canım ilk hamilelikte direnç farkedildiğinde 16-10 felanda ilaçlarla felan 33. Haftaya geldik şu an 2. Kan sulandırıcı dengeliyor sanırım 11/6-7 civarı genel
pinnarr Gerekli bence en azından rahat bi süreç yaşarsınız acabalar gider.. Bi sorun varsa bile tedbirini önceden alırsınız ki bebek doğduktan sonra bazı şeyleri ögrenip sıfırdan araştırmak daha zorlar
xEndless yasarceyda12 Tuza vs dikkat et bol su iç birde inşallah bırsey olmaz canım bebiş de büyümüş artık Rabbim sağ salim kavuştursun zamanında gelsin inşallah
yasarceyda12 xEndless canım o ilk hamileliğimde 33. Haftada doğurdum 2. Şu an hamileyim baştan coraspin ve iğne başladık şu anlık normal daha başındayız nasip