melikegkbltt__ Kızlar 11 haftalık gebeyim iki gündür çok fena baş ağrım var yaşayan var mı normal mi geçmesi için neler yapabilirim
Melos006a melikegkbltt__ canım bir kaç sebebi olabilir genellikle tehlikeli değildir tehlikeli olmayan sebeplerden sayacak olursam vücut susuz kaldığı zaman baş ağrısı yapar ayrıca hormonlardan dolayı da yapıyor olabilir şuan 31. Haftamdayım senin olduğun haftalardayken 2 hafta boyunca aralıksız şiddetli baş ağrısı çektim her türlü test yapıldı tansiyon vs sonuç olarak doktorum hormonlardan kaynaklı dedi 1-2 bol su iç saat başı tansiyonunu ölç tavsiyem tansiyonunu iş yaparken oturup hemen ölçme otur bi 5 dakika dinlen ondan sonra ölç değerlerin yüksel çıkarsa kardiyolojiye görün ama normal çıkarsa yüksek ihtimalle hormonlardandır ayrıca hamileyken günde en az 2.5 litre su içmen gerek
Alya05 melikegkbltt__ belki kan değerin düşüktür bende 7 haftalığım baş ağrısından beynim önüme düşecek sanıyorum doktor dedi değerlerin çok düşmüş
Neeikincimii melikegkbltt__ hamilelikte hormonlar değiştiği için baş ağrısı yapabiliyor benim ilk hamileliğimde olmuştu 3-4 gün sürdü ve geçti. Ama tansiyonunuza bakmayı ihmal etmeyin o da ağrı yapıyor olabilir
Sedooo Ben de 13. Haftadayim ,Çarşamba ve Perşembe günü çok çektim migrenim vr benim de hastane randevum vardı ne zaman gitsem kalabalik yorgunluktan oluyor bende 😑😑rabbim şifa versin size de.
Mavro Geçmiş olsun öncelikle tansiyonunuza bakın. Bol su içmeye çalışın ve olabildiğince sessiz karanlık bir oda da dinlenin.
melikegkbltt__ Melos006a öncelikle çok teşekkür ediyorum 🌸🌸 genellikle çok fazla su içen biriyim zaten ama iki üç gün önce bir anda çok soğuk su içtim ondan sonra başladı acaba ondan kaynaklı mıdır diyorum ama bir kaç gün oldu gecmeliydi 🤔
Melos006a melikegkbltt__ gebelikte tam olarak öyle olmuyor :( 2 saat dışarıya çıkıp geziyorsam 3 gün evde dinleniyorum halim olmuyor 😂 ufacık şeyler bile up uzun sürebiliyor
Tatlisanne42 melikegkbltt__ tansiyonun çıkmış olabilir canım tansiyonu baktır benimde su 4 5 gündür kafa ağrısı çekiyorum 13 haftaligim feci cekilde çatlıyor bağlıyorum olmuyor en son hap atıyorum parol son çare bide buz rahatla yiyor canım buz koy bide caninini bsye skıyorsan ondan da kaynaklanabilir