Hsjsksldoerno İyi akşamlar arkadaşlar bamya yemek için nete baktım da bi dünya faydası var ama hamileler aşırıya kaçmadan yemeli diyor bide bi zararı olmasa da doktorunuza danışın diyor. Sizce normal seviyede tüketince bi sıkıntı olur mu
EliFurkan Hsjsksldoerno ilk defa duyuyorum canim 😳 belki vitamini çok fazladir ondan fazlasi zarar demis olabilirler, sen yine de kararinda tuket 😊
Gozde Hsjsksldoerno düzenli olarak tüketiyorum bamya. Çok da severim henüz bir zararını görmedim. Ama kontrolde doktoruna da sorabilirsin internette bilgi kirliliği çok fazla 😒
Almilam Hsjsksldoerno Bamya yı çok severim canım hamileyken de tüketiyorum zaten 1 tabak yiyorum o aşırı değil aşırısını ztn yemek mümkün değil hamilelikte şişiyorsun hemen.ayrıca bamya cok faydalı bana bir zararı olmadı çok şükür 🙏
Sevda6767 Geçen gün biri burda düşük yapmak isteyen kadınlar daha önce bamya yiyormus yazmıştı ben de çok severim ve yerim de ama o bilgi beni şaşırttı doğrusu
Hsjsksldoerno Sevda6767 bende çok seviyorum bende o yazıyı okuduktan sonra bi bakayım dedim öyle bariz bi zararı yok göZüküyor
mavisevenanne İlk haftalarda bamya yemeği yesek bi zararı olur mu? İlk haftalarda ne yesem sorgulama ihtiyacı hissediyorum