ikiprensannesii_ Kizlar bugün kesemizi gördük 10gun sonrasina bebeği görmek için gün aldım acaba sağlık ocağına kontroller için ne zman kayıt yaptırayım
Azraa33 ikiprensannesii_ canım üç aya kadar hiçbir şey yapmıyor sağlık ocağı ama üç ay içinde hamile olduğunu sağlık ocağına bildirmezsen para cezası geliyormuş
meryys ikiprensannesii_ Doktor gebelik diye girince sağlık ocağına otomatik düşüyor ben yinede teyit amaçlı hemsiremize yazmıştım düşmüş sisteme diye döndü genel bilgileri verdi
FtmaGlr ikiprensannesii_ Sizin bir şey yapmanıza gerek yok onlar sizi arayor süreci takip ediyor belli kontrol zamanlarınızda arayıp önceden bilgi veriyor
_biranneadayi ikiprensannesii_ Hahaha biraz öyle oldu 😂 İkinci olunca pek ilki kadar tez canlı olmuyosun ya. İlkinde pozitifi görür görmez söylemiştim🫢
ikimelekannesi___ ikiprensannesii_ hemen yap çok gevşek davrandım 21 haftalık hamileyim daha yeni gidip test tahlil verdim be sonuçlarım rezalet çıktı gebelik şekeri sınırda idrar yüksek enfeksiyonlu hatta idrarda kan var dendi şu şöyle bu böyle sıfır moralle döndüm tam bir buçuk saat kaldım Orda bir güzelde fırça yedim doktordan ihmal etmeyin her ay tahlillerin yenileyin hatta lütfen
ikimelekannesi2224 ikimelekannesi___ Çok geçmiş olsun. beni 10.haftada falan kaydettiler lakin 21. haftaya gircem nerdeyse ne arıyolar ne soruyorlar 3.gebeliğim sağlık ocağı değiştirdik diğeri ne güzel ilgileniyordu burası büyük olduğu halde ilgilenmiyor
ikimelekannesi___ ikimelekannesi2224 ay yok beni çok aradılar ben gitmedim hatta tetanoz aşısı zorunlu diye yine kaç kere aramış cevap vermedim diye kadıncağız bana wp mesaj attı ordan konuştuk daha yeni bugün gittim ve sırf sağlık ocağına sabah kalkıp gitmemek için iki hafta önce devlette tahlilleri vermiştim sonuçları önemsemedim işte bugün öğrendim sonuçları hepsi çok kötüydü tekrar verdim işte bakalım ne olacak
kutaymoms ikiprensannesii_ ben hastanede kan verdim hamile olduğum kesinleşince sağlım ocağına gittim bildirdim
arinmommy Ben kayıt yaptırmadım tahlillerimi her şeyimi hastanede hallediyorum. Sağlık ocağı çok uzak ve kontenjandan dolayı yer değişikliği de yapamıyoruz