ikranurayaz_mom Kızlar öncelikle yolculuğunuz nasıl geçti? Ve raporda neler yazıyor muayene sırasında nelere bakılıyor ? Merak ettiğim bişey daha var ultrasonda çıkan haftamız mı yazılıyor rapora yoksa kendi tarihimiz mi?
aylinpalaa ikranurayaz_mom hangi hava yolu şirketiyle uçacaksınız hepsinde farklı oluyor uçma kuralları
Burnosunn_annesi ikranurayaz_mom üstte kalsın kuzum🦋 Ben sunexpress’te 36 haftaya kadar raporsuz olduğunu biliyorum 27 haftada ben de yolculuk yaptım
Kbrrsln7 ikranurayaz_mom ajet 34+6 ya kadar kabul ediyor raporlu bende 33+6 da binmistim . Sahsen cok sallandi ucak bebegim de surekli saga sola toplasip durdu surekli tekmeledi. Ben cok panik oldum sahsen. Onun disinda rapor verirken de herhangi birseye bakmadilar sadece ultrasonda bakti raporu verdi
ikranurayaz_mom aylinpalaa önümde iki seçenek var zaten ya a jet yada Pegasus dah kesmedim biletimi Doktorum 35 olduğunda uçağa binemezsin dedi
Minnakpopus ikranurayaz_mom a jet den alırsanız bebek 1 hafta daha büyümüş olur beklerken öyle rezil bir firma 😂😂
aysegul1y 26-27de gidiş dönüş olmak üzere ajetle uçmuştum bi sorun yaşamadım hatta kaçıncı haftada olduğumu bile sormadılar
Kbrrsln7 ikranurayaz_mom kendinizi kasmamaya calisin birde ayaklar uyustugu icin musait oldugunuzda kalkip yurumeyi deneyin. Birde hamile oldugunuz icin bilet alirken cam kenarinda bos yer varsa yerinizi degistiriyorlar haberiniz olsun 🌸guzel gecer umarim yolculugunuz