TAkilicci sendekimsinnn ben sana atacağım canım bekle Bu arada özelde bir dr çok iyi bir cihazla erkek dedi 14 haftalık iken 😂 ama bizim artık kız olduğu netleşti sende biraz daha bekle Ben sana atacağım fotoğrafı
Alya05 sendekimsinnn önceki yorumum aslında ben yüz hatlarına bakıp kız dedim, şimdi tekrar bakınca aslında erkeğe daha çok benziyor
Alya05 sendekimsinnn vala bak öyle sen ilk attığında ben erkekten şüphe ettim. Belliki şimdi dersin. Ben doktor öyle demiş dedim diye bu öyle söylüyor. İnan yok öyle bişi İlk baktığımda vücut yapısı erkekğe benzetmiştim yeminle. Yüzü çok tatlı yuvarlak burnu güzel tam kız yüzü gibiydi 🥰🥰😁😁
sendekimsinnn Alya05 kız yok zaten herkes bi tahmin yapıyo sonuçta ne tutarsa yani hakkımızda hayırlısı şimdi ben kız çok istediğim için kız dediklerinde hevesleniyorum biraz 😅ama kendimi erkeğe alıştırmam lazım doktor kesin erkek dediğinde şok yaşamamak için
Alya05 sendekimsinnn inan canım Benm bebeğim 13+6 da doktor %95 kız dedi Sonra kontrole gittiğimde bebeğin kalbi durmuştu doğunca gördük erkekti doktorda yanılıyor bazen. Allah gönlüne göre versin inşallah
sendekimsinnn Alya05 başın sağolsun canım rabbim bidaha yaşatmasın kızda yanılma çok oluyor diyolar ama yinede bilmiyorum özeldeki doktormu demişti
Alya05 sendekimsinnn Allah razı olsun cnm evet özeldeki doktor dedi kesin konuşmuyorum ama %95 kız dedi hatta bacak arası boştu bir hafta sonra kontrole gittim öyle oldu doğunca net gördük pipisi vardı
sendekimsinnn Alya05 o doktorda kesine yakın konuşmuş yani baya yüksek bi rakam bilmiyorum ya ben yurtdışında yaşıyorum burda çevremde çok yanlış çıkan olmadı cinsiyeti dojtorda bana %70 dedi merakla beklicem 1.5 ay kadar