Kbrmsl ozgeserin bulabilirim var araştırma Hastanesi’nde orayada bir sorayım inşallah gerçekten çok zor doktor değiştirmek ama az parada istemiyolar hastane özellikle çok istiyor
ozgeserin Kbrmsl yaa gerçekten artık özeller tadını kaçırdı ve ne gerek varki o kadar para vermeye bebeklerin ihtiyaçları alınır o paralara. Bide özelde doğup küveze özelde girdikleri zaman dünyanın parasını alıyorlar küvez parası
mor_menekse1 Kbrmsl hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲 bak durumuna güzel bir doktor bulursan değiştir bulmazsan mecbur devam et hastaneler soyuyor insanı bide kuvez süreci olsa tamam hergun biner o mebladan daha fazla veririsin
Kbrmsl mor_menekse1 bebek küvezlerinden ücret almıyorlar diye biliyorum devlet karşılıyormuş galiba öyle değil miydi zaten korkuyorum hastanelerden sırf para için bile yatiranlar oluyo yoğun bakımda küvezde
Kbrmsl ozgeserin gerçekten öyle bir oda açıyorlar 1 gece kalıyoruz ne oluyoda bu kadar para istiyorlar hiç Allah korkuları yk
Elegantea10 h_h_momss ben medicanaya sordum 28 günü karşılıyor 28 günden sonrasını günlük 1.600 küsürlerde bir ücret alıyorlarmış Eğer anne de yanında kalmak isterse günlük 6.000 küsürlerden kalıyormuş küsüratlarını Tam hatırlamıyorum
Kbrmsl Elegantea10 bildiğiniz soyguncular gerçekten insanların zor anlarindan nasıl faydalanabiliyorlar hiç Allah korkuları yk