Fd01 Medicalpark Erkan özere gidiyorm ama değiştirmek istiyorum önereceginiz ilgili bir doktor var mi
Htcilbay Fd01 kesinlik halil ibrahim altinci diyorum. Bende ikiz hamileyim. Adam muhteşem birsey bilgisiyle özellikle aşırı memnun kaldığım ve herkese önerdiğim tek doktor. Ücreti 1000 lira ve benim 1 ay geçtiği halde randevum dün gittim. Ödeme almadı. Avrupa hospital ile anlaşmalı ve hastasını hastaneye savunabilecek bir doktor. İnstagram hesabından bakabilirsiniz.
ebrarkus Fd01 özele gitmiyorum ama Karşıyaka devlet hastanesinde Dilara Özer var. Çok çok iyi bir doktor, çok tatlı dilli, güler yüzlü, ilgili aklınızda bulunsun gitmek isterseniz
Fd01 Htcilbay çok teşekkür ederim doktorum iyi ama her testi orda yapmak istiyor muayene ücreti zaten 1550 lira bütçe olarakta her testi orda yaptirsak zorlanacagiz
linalin0 Htcilbay ya çok duydum bu doktoru da 1 ay mı ücreti geçerli? Normalde hep 10 gün ve hâlâ 1000 tl mi ücreti? Bir de detaylı ultrason yapıyor mu bilginiz varmı
Htcilbay Fd01 eğer ki hem iyi hemde uygun işini düzgün yapan doktor istiyorsan araştır bak derim. Demek istediğimi anlarsın iyi ki dersin banada dönüş yap tabi gidersen. 😂
Htcilbay Fd01 normalde kendi kliniği var 1000 tl ve hiç bir testi paralı şekilde yaptırmadı. Genelde sağlık ocağı yeterli oluyor dedi. Ama anlaşmalı olduğu dogum yaptıracağı hastane Avrupa hospital 27 bine yapıyoruz dogum ücreti dedi. Ve yorumlarda Bi tane bile kotu birsey yok. Hatta arkadasimi yönlendirdim çok memnun kaldım iyiki gitmişim dedi.
Fd01 Htcilbay çok teşekkür ederim saolun sadece Avrupa Hastanesi’nde tereddüt kaldm onu da arastrcam insalah
Htcilbay Fd01 hastane konusunda doktoruma sorduğumda Bi doktor olarak öncelik ile hastamı düşünmek zorundayım. Eğer ki hastane kötü ise doktor olarak bn kendi adıma kötülük etmiş olurum demişti. Kuvez mantıklı bir doktor değilim demişti. Herhangi bir aksilik olmadığı sürece bebeklerin üşümesin diye temmuz ayi dahi olsa bebekler üşür oyuzden odanızda bebeklere uygun sobalarinjz bile hazır olarak beklemiş oluyor dedi. Bnm ilk kızım temmuzda doğmuştu orta doğu da meğerse bebek üşümüş morardı sobalari da o sırada bozuktu. 13 gün kuvezde kaldı. Oyuzden her detayı sormuştum. 😂😂😂
Htcilbay Fd01 bakalım inşallah dogum yapınca emin olacağım tabi hastaneden ama araştırdım kadarıyla yaoan kişilere de sorduğumda iyi denildi. Tabi denemedim. Ama doktor olarak memnunum ve güveniyorum doktoruma . 😊😂
Fd01 Htcilbay kaç haftalık hamilesiniz acaba bende ilk oğlum yoğun bakımda kaldığı için korkuyorm ve arastyrm bu kadar
Htcilbay linalin0 Vala söyle diyim normalde ücreti 1000 tl ama Bn bir ay öncesi gitmiştim. Bu ay ücret almadılar eşim hatta iki defa sordu sekretere abla yanlışlık olmasın bidaha kontrol et diye çok şaşırmıştım. Normalde 10 gün geçse özel hastaneler ücret ödetiyor.
Htcilbay linalin0 detaylı olarak bakıyor çok inceliyor bakıyor ölçüyor. Ama yinede gidin Bi devlet hastanesinde kafanız rahat etsin zamanı gelince detaylı ultrason yaptirin demişti bizde öyle yaptık. Ve bize boş yere özele gidip para vermeyin devlet hastanesi daha iyi demişti.
Htcilbay linalin0 bu arada Bn ikiz hamileyim diye ilk zamanlarda 2 hafta arayla bakti. Bir dolu bir boş ödeme yaptım. Ve ücret ödemediğin zamanlarda bile o kadar detaylı bakıyor ki. Allah razı olsun Bn çok memnun kaldım. Tabi ki diğer doktorlarımız da iyidir. Ama Bn bu doktoru bulduğum için çok şanslı hissetmiştim.