Doga_deniz Daha benim doğuma var ama gördükçe hastane çantası içeriklerine bakıyorum. Burda paylaşılanlardan bazıları çok abartılı geliyodu bana instada böyle bi liste gördüm bu sefer çok mantıklı geldi. Hafif anne olalım ki hareket etmemiz kolay olsun demi 😅 Listenin linkini kopyalıyorum aşağıda 🙋🏻 https://www.instagram.com/p/BtL7dPMBS9b/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=w3978dod233f
Nursen21 Doga_deniz ooof of Valla hiç artık takip edemiyorum İnşallah biran önce doğurayım istiyorum eksiğim olursa eşim evden getirsin Her bebeğin ihtiyaçları farklı oluyor bilemiyorsun ki ne kadar lazım olacak diye 🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤰🏻
aysnyldz Doga_deniz bnce bi gecelik hastane için bunlar çok deql mi sonuçta Rabbim kaza bela vermese sadece bi gece kalıyon
Doga_deniz Nursen21 işte nolur nolmaz diye alıyolar yanlarına demekki 🙈 aniden lazım olsa gidip gelmek de sıkıntı ya bi de şahsen benim eşim gitse de bulamaz istediğimi gözünün önündekini bile bi saat aradığı için 😂
Doga_deniz aysnyldz canım ben şöyle düşündüm ya bi gece de olsa lohusalıkta sonuçta leke falan olabiliyo üstün başın o yüzden yedek kesinlikle lazım bence bi taneyle olmaz gibi geliyo bana. Bi de normal doğuma diye gidip sezaryen olan da çok biraz da tedbir amaçlı yedek heralde