seyma281015 Ezo-masum Artık devlet hastaneleri bile vakumla yapıyor ben devlette oldum. Kazıma işlemi yıllar öncede kalmış. Bende 8 hafta 5 günlüktüm. Uyuşturmaya dayanamazsın dedi doktorum genel anestezi aldım çok kolaydı
Ezo-masum seyma281015 banada uyutucaz dedi Elden bişey gelmiyor Rabbim nasip etmedi inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm
irem50287 Ezo-masum ewt cok zor gercekten Allahım düşmanıma yasatmasın insallah en kısa zamanda yerini geri doldurur aratmaz acısını gecirir ilac olur sanada
Elftvs Ezo-masum ah canım hepimiz geçtik bu yollardan asla isyan etme herşeyin bir zamanı var kuzum.. senin o kadar iyi anlıyorum ki
Ezo-masum Elftvs herşey Allahtan rabbim bunu aldıysa vardır bi bildiği daha güzelleştiriyordur hep öyle inanırım.herkeze sağlıklı gebelikler nasip etsin Allah
Ezo-masum Cagla29930 hayırlıs canım insan üzülüyor tabi de elden bişey gelmiyor Allah neyi nasip ederse o
Cagla29930 Kanaman adet kanaması gibi değilse hiç vakit kaybetme başka doktora git durumun kesinleşsin şimdi 8 haftalık gebeliğim var benimde kanamam oldu doktor ilaç verdi şimdi Allah’a çok şükür iyiyim