Edum Belli oluyor hafifte olsa adet günü tekrar yapmanı öneririm bugun adet günümdü bende bugun öğrendim 🫠 inşallah sağlıkla gelir
Sanal_koala00 Edum yaaa sağlıkla gelsin inşallah canım gözün aydın 😌 adet günü yineleyeceğim testi bende çok hafif gördüm gibi 😌
Masal2021 Edum Dry07_ Sanal_koala00 Eslem2112 kizlar bu kuruma mi suya tuttum ama geçmedi ama sonradan çıkmıştı goguslerimde de dolgunluk var[](https://)
Edum Sanal_koala00 teşekkür ederim 🫠Rabbim kalbinden hissettiğinide seni cok bekletmeden versin inşallah 😇
Sanal_koala00 Eslem2112 softec diye bi marka canım daha önce hiç kullanmadım ilk defa eşim almış , erken gebelik testinde hiç bişey çıkmamıştı aynı markanın bunda çok hafif gölge oldu anlamadım
Edum Sanal_koala00 içindeki prospektüsünde kaç değer aralığında göstermeye başladığı yazıyor ona baktınız mı acaba ?
Edum Masal2021 gözüküyor birşey ama benim daha önceki negatif olup kuruduğunda bile böyle çizgi çıkmamıştı
Masal2021 Edum valla ben bu saatten sonra gebe olduğuma inanıyorum cnku 5 gündür goguslerimi kontrol ediyorum dolular yani eskiden öyle değildi sadece gebeliklerimde olurdu
Edum Masal2021 normal ay dönemlerinde böyle gögüs dolgunluk olmadıysa bu ay bir fark varsa şüphe için yeterli sanırım çünkü bende öyle yaşadım uçları acayip acıyordu hala öyle şüphe için yetti ve dogruda cıktı
Masal2021 @Edum bende çok yaptım ama kuruma çıkmamıştı bide canim fazla damlatmis olabilirim çünkü ilk yaptgmda tertemizdi test bozuk sanıp sonra 3 damlaya yakın tekrar koymustum o şekilde idrarı okudu
Masal2021 Edum evet canım öncesinde yasamiyorum çok böyle aman aman bı doluluk yok ama hissediyorum diğer gebeliklerim gibi ins yarın yine yapacam bakalim
Masal2021 Eslem2112 onu yarın ilk idrarla yapacam canim ama bu baya bekledikten sonra çıktı ve yikdm gecmedi