Yaser27 Kızlar 17 haftalik hamileyim hep rüyamda adet oldugumu ve sürekli kan geldiğini görüyorum böyle olan var mı acaba aranizda
Bilgeferhat Yaser27 bende 1 saat uyumuşum aynı şekilde adet sancısı çekiyorum ve adet oluyordum ara ara böyle görüyorum korkutuyorlar diyorlar bilmiyorum ayetel kürsi okuyorum hemen karnıma koyup elimi
Ozqeeeee Yaser27 ruyalara takilma canm bnde birsuru ruya goruyorum gece yatarken abdestli yat ayetel kursi oku kureys oku hc birsey olmaz rabbmn izni ile
Ozqeeeee Yaser27 bende daha kotu ruyalar goruyordum bdestli yattiktan sknra cok sukur bise gormedim ewham bendede vardi
Ozqeeeee Yaser27 hatta uykumdan sicriyarak uyaniyodum ama gordugum ruyayi hatrlamiyodum hc okuyup yatnca hicbise olmadi cok sukur
Cagla29930 Korkuyla yatıyorsan olabilir çünkü aynı şey bana da oluyordu çünkü hamileliğimin 5. Haftasında kanama yaşamıştım beni çok etkilemişti ben de kabuslar görüyordum Allah’a çok şükür şimdi iyiyiz o yüzden artık kabuslarım bitti ☺️
Yaser27 Cagla29930 çok şükür kanama falan yaşamadım dediğin gibi sürekli iyi mi bi şey olmadı inşallah diye düşünüyorum