ikra17 aynı şeyleri bende yaşadım canım nişanlıyken konuşmuştuk kız olursa vefat eden annesinin ismimi koymak istedi Hacer bende erkek olursa babamın ismini koymak istedim kabul etti Yusuf ☺️ neyse evlendik bir sene önce gebelik yaşadım Hacer’im Hacer’im diye söylemeye başladı kalbi durdu düşük yaptım bir sene olmadı bu gebeligimde de aynı şeyleri söyledi seslenemedim anlaştığımız için cinsiyetin erkek olduğunu duyunca Yusuf olmasın ilerde kız olursa Hacer olsun ahtım var koymak istemiyorum flan sonra ben babamın ismini istediğimde anlaştığımızı söyledigimde neymiş soy erkekten yürürmüş ilk çocuk hakkı babanınmış kimliğini bu çıkartacakmış istediğini kıyarmış istese neler neler konuşuldu tartışıldı ben o zaman ikiside konulmayacak yada ikiside konulsun istedim ama inatçı eşim babamın ismini istemedi annesinin ismini istedi ilerde kız olursa çok sinirlerim bozuldu ağladım ama kabul ettiremedim ben şimdi oğlumun ismini ben seçip koydum eğer ilerde kızımız olursa da ilk ismini ben koyacagım ikinci ismini annesinin ismini koymaya anlaştık ama ilerde kız olursa bu sefer yaptığı gibi kafasına göre kabul etmezse bende kabul etmem hayırlısıyla bu gebeliğimi sağlıklı sıhhatlı şekilde atlatayım da ilerde nasip olur mu kız evlat olmaz mu bilmediğimiz içinde kendimi hem strese sokup hemde üzmeye değmez diye düşündüm nasip olur mu olmaz mı orasıda meçhul kader de varsa neler yaşayacağız. Eşlerimizden biraz anlayış istiyoruz onu da çok görüyorlar 🥲