Esraa00 Kızlar 34+2 haftalığım dün biraz iş yaptım az önce lavaboya gittiğimde Şeffafla krem karışık jel tarzı akıntım gelmiş Nişan yazıyor netten şok oldum Doktoruma yazdım dönmesini bekliyorum Yazana kadar size sormak istedim yaşayan var mı bu durumu
Burnosunn_annesi Esraa00 merhaba canım benim özellikle fazla iş yapınca seffaf yapışkanlı akıntı geliyor agrı kaşınma yada başka bişey yoksa korkma bazen hafif enfeksiyondan oluyo bende bu sefer sorcam doktoruma
TAkilicci Esraa00 Nişan değildir %90 kanlı hiç değilse lekeli gelir bir de korkmayın nişanın gelmesi doğumun başlaması demek değil benim nişan geldikten 1 ay sonra oğlum dünyaya geldi 🌸
Ayshababy Esraa00 benimde 34de geldi sari çok katı şekildeydi ertesi gün biraz lekelenme geldi şuan 35+2 haftalığım doktor 2 hafta içinde bebek gelir dedi ama sizin belki enfeksiyon yada normal akıntıdır
Esraa00 ikranurayaz_mom hiç renk yoktu krem jel tarzıydı özellikle ışıkla baktım of şu 3 hafta geçseydi
Esraa00 ikranurayaz_mom 38.haftada zaten ortalama sezaryen bi sorun çıkmazsa Olmadı hemen arim korku daha beter eder beni
Esraa00 Meriveannesi ya benden başından beri akıntı geliyordu böyle jel tarzı ama bu haftalarda nişan olabilir yazıyordu
Meriveannesi Esraa00 yaa leke tarzı bende oluyor ama nasıl bildiğin hafif sarımsı iç çamaşırda normaldir dimi
Meriveannesi Esraa00 bilmiyorum canım kabızlık oluyor bildiğin zar zor oluyor sende hiç oldumu post açsam mı ya aklıma takılıyor
Meriveannesi Esraa00 birde evime uzağım doktoruma gideceğim ama yol gözüme geliyor Rabbim sağ salim zamanında kucağımıza almayı kolaylıkla nasip etsin 🤲
Esraa00 Meriveannesi rahat edeceksen aç canım bende aşırı kabızlık oluyordu hatta kan bile gelmişti doktor şurup verdi o yüzden
Meriveannesi Esraa00 yok canım bak normal vajinal akıntı oluyor dimi sende bende makattan kan gelmesi oldu normal vajinal akıntı hafif sarımsı bende o da normaldir diye biliyorum
Meriveannesi Esraa00 aa peki sence önemli bişey mı sende de olmuş ya hani normalmiymiş devlet olduğu için sosyal medyadan yazamam doktoruma
Esraa00 Meriveannesi doktorum normal dedi kabızlık kan vs şurup yazdı bir dahakine söyle doktoruna yazar Bende hemoroid de var çok çektim kabizliktan