Sun23 Zeynepdinc kaşar hangi marka tüketiyorsunuz. Bazılarının içinde çok kötü maddeler bulunumus arastirdinizmi onlari
UmayDuruMom Sun23 kızım doğduğunda 3500 du başta gelişim geriliği bile vardı bu nedense böyle oldu daha yeni yeni birşeyler yemeye başladım zaten enfeksiyondan midem bulanıyordu
iremd-1798 UmayDuruMom sağlıkla gelsin inşallah ❤️ bence gelişimide gayet iyi ki doktorlar güzel konuşuyor sadece kilosuna göre dememişlerdir ☺️ sağlıkla kolaylıkla gelsin 🌸
Happyka UmayDuruMom benimde 36 şuan 3050 gram doktor gayet iyi dedi bugün, zaten 200 300 gram fazla gösteriyor ultrason
Beyzadrs UmayDuruMom valla benim de sakince giderken bu hafta pik yaptı hoca bazısı 38 de yapar bazısı 35 te yapar dedi. Şimdi ben de hafif besleneceğim biraz önceki hafta da az kilo aldı diye dertlenmiştim :)
UmayDuruMom Beyzadrs bende az kilo aldı derken abarttım biraz fazla kaçtı yanılma oluyor dediler bakalımm
3_bebelianne UmayDuruMom 3buçuk anca doğar canım ultrasonda 200 300gram altı oluyor genelde bazende ultrason yanlış gösteriyor
UmayDuruMom 3_bebelianne daha bir ayımız var bakalım ne kadar olursa 3500 çok iyi benim için normal olacağı için korkuyorum
UmayDuruMom fatmaydn ilk çocuğumda vardı enfeksiyondan yatışım yapılmıştı o ara gelişim geriliği de olduğunu öğrenmiştik sonra araştırma hastanesine sevk edildim aynı enfeksiyon bu hamileliktede oldu ama yatışı kabul etmedim