Elifeminask BilgecyLn bu gun gittin fulya hanm detaylı yapmıyorms sadce fatma özdemir yapıyorms bosa gttm . randvularıda hep dolu
BilgecyLn Elifeminask talep oluştur canım ilk randevuyla gidiyorsun ordan devam etmek istersen Fatma banım bi sonra ki kontrol için kâğıt veriyor o kağıtla randevu almadan sekreterlikten sıra alabiliyorsun
Elifeminask BilgecyLn talep actm canm acaba bu uygulamaya cidden guven oluyr mu sanki bosluk olsa da haber etmiyecklerms gbi
BilgecyLn Elifeminask haber etmiyor kuzum direk randevunu oluşturuyor sistem sen ara ara gir bak ana sayfada görürsün zaten randevunu sistemi oluşturduğunda ben o şekilde gittim
Elifeminask BilgecyLn fatma hanıma 4 hazirana detayli için randvu buldm canm. ins temz sonc alrz cok korkuyrm bu tarz bir muayneden
skr0306 Kontes0 fakülte de Fatma Özdemir Ve Yusuf madendağ iki doğumumu da fakültede gerçekleştirdim bu iki doktorda çok memnun kaldım ta diye ederim canım
Elifeminask BilgecyLn hamd olsn güzeldi canm sorunsuz oldgu için 10 dakıkada bitti sanada cok teskkur ederim önerin için