Yasemincifci emel16 herşey yolunda şülür kendimizi yorunca biraz bel ağrım ve bacak ağrımız oğluyo henüz daha kontrole gitmedik 26. Haftada şeker yüklemeye gidicez bebişimde iyi hareketli maşallah😘
Tugbax68 Yasemincifci ben korkuyorum kilolu başladım gebeliğe ama yinede ağzım boş durmuyor bazen korkmak yetmiyor sanırım 😁
emel16 Berkaytuana galiba:) normalde yesem de kilo almayan biriydim demek hamilelikte geriye değişiyor:):)
Minosmi emel16 bende 23 haftalığım 10 kg aldım 50 kg ile hamile kaldım. Bende bilmiyorum çok mu aldım ne ama gören almamışsın sadece Bebek almış belli ki diyor acaba öyle mi 🙄
emel16 Minosmi aynen canım bende 50 ile hamile kaldım aslımda bana çok almışım gibi gelmiyor ama bakalım:) bi daha ki kontrolde soracağım ideali kaç kişi diye merak ettim:)
Minosmi Ltfyyrdc5021 aynı haftadayız bende 10 kg aldım. Bebeğim erkek senin cinsiyeti ne? Benim bebişte çok hareketli değil niye bilmiyorum ama 2 sefer hıçkırık tuttu çok tatlıydı onu hissetmek 🤗
Ltfyyrdc5021 Minosmi benim bebegimde erkek cinsiyeti bi kac gundur dikkat ediyorum hareketi cok azaldi endiselendiriyor beni gun icinde cok net hissederdim hareketlerini ama bi kac gundur hissedemeyecegim kadar az
Cigdem1010 emel16 kasık ağrılarım var normal mi bilmiyorum doktora gittim bişey demedi bebek sağlıklı dedi sadece
emel16 Cigdem1010 kaç haftalıksın ilk başlarda olduğunda normal diyorlar da bu haftalarda bende bilmiyorum canım.
Minosmi emel16 belirli bir tempoda hissediyorsun benim genelde gece bazen tuvalete uyandığımda hissediyorum
Minosmi Ss03 belirli bir tempoda hissediyorsun genelde gece tuvalete kalkınca hissediyorum gündüz hissetmiyorum çok