Sevgilimmmmmmm Her zaman sertti şimdi yumuşak olmuş bebek de hareket etmiyor. Sabah hareketliydi. 35 haftalığım doktora göre 37 haftalığım. Başına gelen var mı
_biranneadayi Sevgilimmmmmmm Nasıl hareket etmiyor? Saatte bir uyarı vermesi gerekiyor canım. Dürt bakalım elinle belki tepki verir uyuyodur.
Sevgilimmmmmmm _biranneadayi dürttüm de yine aynı. Bir saat öncesine kadar hareketliydi şimdi böyle anlamadım bende
Sevgilimmmmmmm _biranneadayi evet ama çok çok derinden hissediyorum. Pozisyon değiştirmiş olabilir mi
_biranneadayi Sevgilimmmmmmm Eğer bunca zaman geçmesine rağmen az az hissediyosan mutlaka git canım. Kordon dolanmış da olabilir korkutmak istemem ama tedbiri de elden bırakmamak lazım❤️
Sevgilimmmmmmm _biranneadayi aşkım çok şükür şimdi hissetmeye başladım güzel. Sağ tarafıma vurup duruyor çok şükür. Elma yedim hareketlendi
_biranneadayi Sevgilimmmmmmm İyi bari çok şükür. ❤️ Ama yine böyle az hissetmeye başlarsan git lütfen
_biranneadayi Sevgilimmmmmmm Benim sıpa da hep sağda😂 Sağ tarafım çatladı solda tık yok Değişikler ya🫢
_biranneadayi Sevgilimmmmmmm Canım zorlama şansını koş acile. En fazla bi şey yok diyip gönderirler için rahat eder hiç değilse. Belki suyu azalmıştır kordon dolanmıştır gitmeden bilemezsin.