Sanal_koala00 Kızlar bu uygulamalardan alışveri yapıyor musunuz? Ben hem alıyorum hem satıyorum ama aklıma şey geldi az önce acaba ürün aldığım kişi de bir enfeksiyon virüs vs. Varsa ürün aracılığıyla bize bulaşır mı?
3_bebelianne Sanal_koala00 Satış yaptım canım ama alım yapmadım sanki iç çamaşırı atlet slip mayo bikini hariç yıkandığı için geçmez diye düşünüyorum
Tomriscvn Sanal_koala00 Bende çok satış yapıyorum ve hepsini tertemiz yıkıyorum ütülüyorum gönderiyorum keşke herkes böyle yapsa😀
ikibebelianne-M Sanal_koala00 bende satış yapıyorum ama asla kirli pis satmam yıkayıp tertemiz gönderiyorum ama alışveriş yapmıyorum
Sanal_koala00 3_bebelianne ay zaten iç çamaşırı tarzı atlet vs. Şeyleri de oradan almasınlar ajsjjs hiç öyle şeyler almadım almam da 2 kere pantolon tunik falan aldım onları da zaten gelir gelmez yıkadım ütüledim öyle kullandım yine de bi aklıma takıldı
3_bebelianne Sanal_koala00 Dediğim gibi ben hijyen açısından almıyorum çanta cüzdan dahi almam ama satış yapıyorum😬 ve bayanın dediği gibi yıkayıp ütüleyip satışını yapıyorum
staRmama Sanal_koala00 sattım ama hiç almadım ben alamazdım açıkçası mağazada bile denemiyorum o kadar mantar var virüs var
Bussbety Sanal_koala00 ben çocuğuma hiç almadım . Ama alacaksam da temizleyebileceğim şeyleri alırdım. Alacaksınız da sıfır kutulu ya da yeni etiketli alın
Sanal_koala00 Bussbety bende çocuğuma hiç almadım almam da , kendim için sordum eğer bir virüs mantar vs. Bana bulaşır da benden çocuğa geçer mi diye endişe ettim açıkçası, ama asla çocuğuma 2. El almam 😊