Laydyg Merhaba Hanımlar, Medipol Bağcılar hastanesinde doğum yapmış, gebelik muayenesine giden , doktor önerisi olan birileri var mı aramızda acaba?? Bir de muayene ücretleri veya doğum ücretleri nasıl bilen varsa yazabilir mi lütfen 🌸
tahamommy Laydyg banada şuan da en yakın hastane orası biraz pahalı ama başkada şansım yok ama hastane güzel, ben öğretim üyesi duygu hanıma gitmiştim muayenesi 3800 dü. Ama daha uygun fiyatlı ve op doktor arıyorum öneren olursa bende şu köşede bekliyim
DogaLina_ Laydyg ilk hamileligimi tum kontrollerimi medipol mega elif ciler erende yaptim. Muayene ucreti elif hanimin pahali kendisi docent. 4000 tl. Dogum ucretleride temmuzda guncelleme gelicekmis ama 50 normal dogum 65 sezeryan suanki guncel fiyatlari.
Mmehtappp Laydyg ben Medipol Bağcılar Hastanesi’nde derya yaşar a muayene oluyorum çok memnunum doğumu da orda yapmayı düşünüyorum
Laydyg tahamommy güneşli erdem hastanesi gülnar hüseynova hanıma gitmeyi düşünüyorum araştırdım iyi diyolar bi arkadaşımda bu doktora gidiyı musyenesi 1150
DogaLina_ tahamommy ayni hastanede uzman olarak gecen doktorlarin fiyatlari daha uygun diye biliyorum bi sorun isterseniz.
MRVESRV tahamommy gop medicalpark fatih sahin kendisi yeni docent oldu muayne ucreti 3 bin. Cok memnunum
tahamommy Laydyg orası yenibosna tarafında sanırım ben başakşehirdeyim, geçen bahçelievler medipole gidiyim dedim yol 1 saat sürdü trafikten 😓
tahamommy DogaLina_ evet uzmanların bile birbirinden farklı bende kafama yatan birini bulmaya çalışıyorum orda
MRVESRV tahamommy sezaryen dogum spinal+epidural 65 bin Normal dogum 55 bin Ben sezaryen istedigim icin 65 coktan odedim, odemeyi dogum sonrasi yapabiliyorsunuz ama oncesinde zamdan etkilenmemek adina fiyati sabitleyebiliyorsunuz
MRVESRV tahamommy Ayni zamanda riskli gebelik takibide yapiyor, ayni hastanede betul diye biri var oda cok tercih ediliyor. Ama bende basaksehirdeyim araba yoksa giderken Basaksehir metroyla mahmutbeye, mahmutbeyden karadeniz mahallesi duraginda inip direk tramvaya geciyorsunuz hastanenin onunde indiriyo
insegnante Bağcılar mega yoğun oluyor mu? Bende haftaya ilk randevumu aldım . Güncel Op. Dr. Muayene ücretini bilen var mı?