Rosegul Kızlar şimdi benim 4 tane yumurtam gelişti bu ay. Boyları 15,20,21,17 mm civarlarında 2 tanesi güzel gelismis dedi doktorum. Çatlatma iğnesi yapınca 4 yumurtada mi çatlıyor yoksa içlerinden sadece 1 tanesi mi çatlıyor
Aslihan_adiguzel51 Rosegul canım bende iğne yaptırdım şuan beklemedeyim kan verdim 2 yumurtam gelişmiş ama bende bilmiyorum hangisi çatlar
Aslihan_adiguzel51 Rosegul bence ikisi de çatlıyor sağlıklı spermler döllenir diye düşünüyorum inşallah vardır ya
sym_yc Tüp bebek sürecinden biliyorum yumurtalar geliştiriliyor sonra sayı fark etmeksizin çatlatma iğnesiyle catlatılıyor yalnızca benim yumurtam 19 taneydi iki çatlatma iğnesi olmuştum bi sağa bi sola çok olunca iki tane veriyorlar yani hepsi çatlıyor istenilen olgunluğa erişenler ancak döllenebiliyor
Rosegul sym_yc çatlatma iğnesini sağa ve sola nasıl ayarladiniz, ben göbeğimden vuruldum ama solda 2 tane yumurtam daha gelişmiş olduğu için sol taraftan vurdum siz nasıl ayarladiniz onu
sym_yc Rosegul göbek deliğinden dört parmak hiza alabiliyorum öyle sağ ve sol olarak vurmuştum ama yumurtanız az olduğu için hepsine yeter o çatlatma iğnesi