Kızlar selam hepinize. Şu an bi doktora göre 39+6 yım, başka bir doktora göre 40+3 üm. Normal doğum istiyorum. Fakat sancım yok yalancı sancım bile olmadı açılmam da yok bebek kanala da inmemiş. Fakat bebeğin durumu iyi kilosu da 3400 imiş. Suyu da iyi dedi doktorlar. Fakat bir tanesi hemen sezeryan istedi sana suni sancı versem bile bir işe yarayacağını düşünmüyorum dedi normalde fitilde veriyoruz ama işe yaramaz bence tahmin ediyorum ki kordonu kısa o yüzden kanala inmiyor peki ultrasonda görünüyor mu bu durum dediğimde yok bu benim tahminim dedi. Diğer doktor ise normal doğum istediğimi de belirtince cumartesi günü gel yatış verelim fitil suni sancı , açılmanı kolaylaştırmak için , duruma göre açılman olursa sancın olursa normal doğum için bakarız dedi olmazsa yine sezeryan dedi… benim anlamadığım neden 41.haftaya kadar beklemiyoruz bende bebekte sağlıklıyız , soramadım da doktora , ne yapacağımı da bilmiyorum , her gün 6-7 tane hurma yiyorum, hareketler yapıyorum yürüyüş yapıyorum gerçekten sancım olmuyor . Fitil de işe yaramazsa diye endişeleniyorum. Var mı benimle aynı durumda olan ?