MadameTussauds O Hanimlari bi görebilir miyim acaba 😁 Ben suan 6 + 4 haftalik 2. Bebegime Hamileyim ve baya zorlaniyorim bulanti kusma vs.. var mi benim gibi olan ?
Sinem21 MadameTussauds 5-3 bende bulantı çok hafif başladı kusma yok çok şükür ki inşallah olmaz sizinde çabucak geçer umarım🥲🤍 ben genel anlamda aşırı halsizim her şeye üşeniyorum 😂
DuruDefne_mommy MadameTussauds 10 haftalık 2.gebelik aradan geçmiş 6 yıl o kadar zorlanıyorum ki kusma bulantı ne zaman bitecek diyorum 😃
Mrvsmt2502 MadameTussauds bacım ni doğursaydın zorluğunu görseydinde öyle kapasaydın 😃 3 yaş +9 günlük kızlarım var bu kadar yeter diyorum allah bakabilecek olana isteyene versin inşallah
aslhantrn MadameTussauds bende 2. Ye hamileyim ve 33 haftama giricem birde aralarında 26 ay olucak 😶😶
MadameTussauds Sinem21 InsAllah seninde böyle kalir da daha beter olmaz bulanti kusma insani mahvediyor herseyden bi tiksinme .. 😞😞
MadameTussauds DuruDefne_mommy Inan ben tövbe ettim hatta esime dedim 3. asla yok aklindan bile gecirme diye 😂
MadameTussauds Mrvsmt2502 Yok bacim ben simdiden kapattim dogumunu bekleyemem 😂 Allah yardimcin olsun valla zor benim oglum 5 yasinda 6 yas olacak aralarinda
MadameTussauds aslhantrn Ohh baya azmis ama Rabbim yardim eder ya hic merak etme.. benimkilerin arasinda 6 yas olacak InsAllah
Deleted33000 MadameTussauds ben güya kapatmıştım ama 10sene sonra geri açtım o defteri çocuklar kardeş istiyolardi bizde bı bebegimiz daha olsun dedik iki düşük yaşadım şükür şu anki gebeliğim iyi sayılır 32 haftalık olduk bile
Deleted33000 MadameTussauds evet bende şu an öyle düşünüyorum bı kazaya kurban gitmezsem eğer bize ilişki yasak baştan beri lohusaliktan sonra kocamla kavuşmamizda iyi bı korunma yöntemi bulmak lazim
Mry2020 MadameTussauds 33 haftayım öyle ağırlaştım her şey öyle zor geliyor ki anlatamam büyük kızım 5 yaşına girecek