Kanye Goca göbeğimle anca elektrikli Süpürge kullanıyorum perdeler camlar beni bekliyor doğumdan sonra artık😁🤰
a-koroglu Eslem2112 27 haftalık hamileyim eşim sağolsun bulasık çamaşır yıkama katlama süpürme gibi işleri yapıyor kapı cam silme yetenekleri henüz açılmadı 😂😂
Mavili1480 Eslem2112 Hem bahar hem doğum temizliğine başladım dolap içlerini temizledim bebişin kıyafetleri yıkandı ütülendi kendi dolabımıda sildim düzenledim bugün sıra şifonyerlerde yavaş yavaş yapıyorum bayram dönüşü genel temizlikle kapatacağım şimdiden yoruldum 😂
Yogurtlupilav Eslem2112 saldım, kasılmam başlayınca “olduğu kadar” dedim geçtim. Ev boyanacak yazın, doğum sonrası, akabinde bir temizlik işine gireriz.
minismom Eslem2112 camlar silincek hic halim yok oglenden sonra komple ev gunes alıyo dun cocugun kıslıklarını kaldırdım bugunde fırsat bulursam bizimkileri kaldırırım 😂
Abilikardesli Eslem2112 2 gün boya badana yaptık eve kapıları boyadık dip köşe temizlik yaptık sadece tuvalet ve banyo kaldı temizlenecek. Kızımızın gelmesin son 10 gün 🩷
ikimelekannesi___ Eslem2112 nasipse üç hafta sonra falan boya badanayla başlayıp bir hafta içinde hepsini bitirmeyi planlıyorum şuan gebe olduğum için temizlik kısmında ailem destek olacak sonrası Allah Kerim diyorum
Busraa199 Eslem2112 Geçen hafta kayınvalidemi çağırdım temizlik işini hallettirdim 😅sağolsun yardımını eksik etmedi 🌸